Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Dobovec z dobro popotnico pred povratno tekmo, izjemno igralsko pot zaključil Čujec


Nogometaši Dobovca so na prvi četrtfinalni tekmi pokalnega tekmovanja v futsalu gostovali v Kobaridu. V Kobariški kotlini, kjer je svojo kariero zaključil Kristjan Čujec, je junak črno-belih postal Klemen Duščak, ki je z dvema zadetkoma poskrbel za dobro popotnico pred povratnim dvobojem.

Oplast Kobarid : Dobovec 0:2 (0:1)
Duščak (17′, 38′)

V 17. minuti je Klemen Duščak po podaji iz kota Žige Čeha z močnim strelom stresel okvir vrat. Sodnika sta dosodila ponovno izvedbo kota in kljub temu, da sta člana črno-belih le nekaj sekund pred tem opozorila na takšno izvedbo kota, so domači igralci ponovno pustili preveč prostora Duščaku, ki je to izkoristil in ponovil vajo ter tokrat zatresel mrežo Kobarida.

V zaključku tekme je prosti strel iz ugodne situacije izsilil Patrik Pasariček, znova pa sta bila na delu Čeh in Duščak, ki sta poskrbela za končnih 0:2. Tudi pri drugem zadetku je tako vloga asistenta pripadla Čehu, med strelce pa se je ponovno vpisal Duščak.

Dobovec si je tako pred povratno tekmo, ki bo 30. januarja, priboril prednost dveh zadetkov.  Na finalni turnir pokala se bodo uvrstile štiri najboljše ekipe, odigran pa bo v Podčetrtku 8. in 9. marca. Varovance Kujtima Morine sicer že v petek čaka nov ligaški obračun, ko gostujejo v Ribnici pri Extremu.

Čujec zaključil svojo igralsko pot

Pred začetkom tekme so se v Športni dvorani Kobarid poklonili velikanu slovenskega futsala Kristjanu Čujcu, ki je velik del svoje kariere preživel tudi pri Dobovcu. Črno-beli dres je nosil od leta 2017 in nato vse do pričetka letošnje sezone. Z Dobovcem je osvojil 12 članskih lovorik (5x naslov državnega prvaka, 6x naslov pokalnega prvaka in en superpokal)