Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Šmarju pri Jelšah in Mestinju zdaj samopostrežna Avtopralnica Avtoline (foto, video)

Samopostrežni avtopralnici v Šmarju pri Jelšah in Mestinju sta se v petek, 16. junija, z otvoritvijo uradno pridružili družini Avtopralnic Avtoline. S tem bodo vozniki lahko še bolje poskrbeli za urejenost avtomobilov, Avtoline pa je dodatno utrdil svoje mesto največje verige avtopralnic v Sloveniji.

Avtopralnici v Šmarju pri Jelšah in Mestinju domačini dobro poznajo, saj v obeh krajih delujeta že več let. Prva se nahaja v šmarski obrtni coni, druga ob glavni cesti skozi Mestinje, obe pa od petkove otvoritve dalje delujeta pod blagovno znamko Avtoline.

Slavko Hotko, direktor Avtoline:

Avtopralnica Avtoline je z novima pridobitvama v Šmarju pri Jelšah in Mestinju razširila mrežo svojih poslovalnic globlje na Štajersko. Upamo, da nas bodo domačini dobro sprejeli, mi pa želimo vse storitve – od pranja, tehničnega vzdrževanja in svetovanja – tudi tukaj izvajati z najvišjo mero kakovosti.

 

Avtopralnici sta prenovljeni in osveženi

To sta prvi avtopralnici, ki ju v Avtoline niso postavili na novo, ampak sta se pridružili njihovi mreži tako, da so obnovili že delujoči. »Avtopralnica v Šmarju je potrebovala malo več obnove, ker je bila starejša, naredili smo vzdrževalna dela na tehnologiji, dodali inštalacijo za aktivno peno, popravili betonske pralne ploščadi, zamenjali luči, obe avtopralnici generalno očistili, na koncu sta dobili novo vizualno podobo. V kratkem bomo v obe namestili še toplotni črpalki in sončni elektrarni.« je dodal direktor Hotko.

Na otvoritvi je podjetju iz Krškega izrekel dobrodošlico tudi Matija Čakš, župan občine Šmarje pri Jelšah:

Na prvem mestu želim čestitati ekipi Avtoline. Kot župana me najbolj veseli to, da ljudje vlagajo v investicije in s tem prispevajo svoj doprinos k življenju v občini. In danes, ko je tempo življenja hiter, so avtopralnice, v kateri v nekaj minutah in za nekaj evrov očistiš svoj avto in greš po svoji poti naprej, zelo dobrodošle. Iskrene čestitke in dobro sodelovanje še naprej!

Foto Colarič

 

Avtopralnici delujeta enako, a prinašata novosti

Avtopralnica v Šmarju ima štiri, v Mestinju pa tri pralna mesta, obe na enem mestu 24 ur na dan ponujata vse storitve za pranje. Vozniki enostavno, hitro in učinkovito poskrbijo za svoj avto, temeljito ga operejo s kombinacijo različnih programov, brez uporabe krtač, ki bi lahko poškodovale površino avta. Na istem mestu pospravijo notranjost, ga posesajo, otresejo in operejo tepihe, nanesejo vonj za notranjost in črnilo za gume.

Foto Colarič

»Prenovljeni avtopralnici v Šmarje in Mestinje prinašata novo storitev oz. dodaten program – aktivno peno. To nanesemo v prvi fazi pranja avta, kot predpranje, zato da raztopi, zmehča zastarano umazanijo ali mrčes na avtomobilu. Odlično se obnese v vseh letnih časih, trenutno je najbolj učinkovita pri odstranjevanju mušic pa tudi zasušenega blata, v vsakem primeru pa avtu doda poseben sijaj.« pravi Matej Drnovšek, vodja vzdrževanja v Avtopralnici Avtoline.

Foto Colarič

Od otvoritve dalje se v obeh avtopralnicah uporabljajo novi, Avtoline žetoni, ki jih vozniki lahko uporabijo na vseh dvanajstih lokacijah v Sloveniji. Stari žetoni bodo v uporabi še do konca leta, večje količine starih žetonov pa lahko vozniki neposredno zamenjajo z novimi. Poleg razvejane mreže svojih lokacij ima Avtoline zelo dobro organizirano tehnično službo, podporo strankam in spletno trgovino s paketi žetonov, prilagojenimi za podjetja s službenimi vozili.

Največja družina avtopralnic v Sloveniji

Podjetje Avtoline je svojo prvo samopostrežno avtopralnico odprlo v Krškem septembra 2016. Ker so (takrat) nov način pranja zelo dobro sprejeli vsi, ki radi dobro skrbijo za svoj avto, so začeli širiti svoje lokacije. V sedmih letih so sledile avtopralnice v Brežicah, Novem mestu, Sevnici, Šentjerneju, zatem v Laškem, Metliki in Črnomlju, pred nekaj meseci v Dobovi in v Brestanici, s katero so zaokrožili desetico svojih lokacij.

Hotko je zaključil:

Naša vizija je najbolj enostaven način pranja ponuditi v še več slovenskih krajih, zato iščemo ustrezne lokacije širše po Sloveniji. Z naslednjo avtopralnico pa se bomo vrnili nazaj v Krško oz. na Videm, v del mesta na levem bregu Save, in bo razbremenila sicer vedno polno krško avtopralnico. Želimo pa se pomakniti tudi v malo bolj oddaljene slovenske kraje in večja mesta.

 

Otvoritev na Šmarsko noč!

Na dan otvoritve je bil na obeh lokacijah pravi praznik. Avtopralnici sta bili ves čas polni, še posebej tista v Šmarju. Za dobrodošlico v novo družino je bilo pranje brezplačno, vozniki so preizkušali aktivno peno in sodelovali v nagradnem žrebanju.

Foto Colarič

 

Vabljeni k ogledu fotogalerije in videoposnetka otvoritve novih avtopralnic v Šmarju in Mestinju (Foto Colarič):

 

J.Ž.