Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Drugi turnir v odbojki v Kozjem odlično uspel


Športno društvo Kozje je lansko leto prvič organiziralo turnir povabljenih ekip v odbojki, ki se ga je udeležilo šest ekip. Letos so v soboto, 1. aprila, turnir ponovno organizirali in število udeleženih ekip na drugem turnirju je zraslo že na deset. Poleg dveh domačih ekip so se turnirja udeležile še ekipe iz Kozjanskega ter Obsotelja, Posavja, Savinjske in celo Ljubljane.

Zmagovalna ekipa Jabke iz Globokega; foto: ŠZ Kozje

Turnir je po poročanju Romana Gradiška potekal v Večnamenskem centru Kozje na treh vzporednih igriščih. V prvem delu so bile ekipe razdeljene v tri skupine iz katerih sta se po dve najboljši ekipi uvrstile v polfinale, tretje in četrtouvrščene pa v tolažilni turnir.

Zmagovalci treh polfinalnih tekem so se  pomerili za prva tri mesta, poraženci pa za mesta od četrtega do šestega.

Drugouvrščena ekipa ŠD Bistrica; foto: ŠZ Kozje

V finalni skupini je dve zmagi zabeležila ekipa Jabke iz Globokega, drugi so bili lanski zmagovalci, ekipa ŠD Bistrica ob Sotli, tretja pa ekipa ŠD Globoko Mediteran produkt. Četrto mesto je osvojila ekipa Sevnica, peto ekipa Naviti (Ljubljana-Laško), šesta pa je bila domača ekipa ŠD Kozje-Lesično.

Turnir je potekal v odličnem in predvsem športnem vzdušju in je poleg veliko ekip privabil še kar lepo število gledalcev, ki so lahko uživali v lepih in kvalitetnih tekmah.

Po zaključenem tekmovanju je predsednik ŠD Kozje Blaž Hartl podelil pokale štirim prvouvrščenim ekipam vsi skupaj pa so se zadržali še na druženju, ki se je zavleklo v noč.

Vrstni red:

1.       Jabke

2.       ŠD Bistrica ob Sotli

3.       ŠD Globoko Mediteran produkt

4.       Sevnica

5.       Naviti

6.       ŠD Kozje-Lesično

7.       Gorica pri Slivnici

8.       ŠD Pristava pri Mestinju

9.       Vrani Vransko

10.   ŠD Lesično-Kozje