Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Otroci ter drugi nastopajoči upokojenkam polepšali dan žena


Dan žena so obeležili tudi po lokalnih domovih upokojencev, kjer so z različnimi nastopi ter drugimi lepimi gestami pričarali nasmeh na obraze upokojenk ter drugih prisotnih.

V Pegazovem domu v Rogaški slatini so stanovalke razveselili učenci III. OŠ Rogaška Slatina, ki so te obiskali, zanje izvedli nastop ter jih na njihov praznik obdarili z darilcem. Njihovi nastopi so bili raznoliki. Prisotnim so med drugim namreč zapeli, zaplesali, igrali na harmoniko ter recitirali pesmi. Za zaključek so učenci stanovalkam in stanovalcem razdelili darila, ki so jih sami ustvarili.

V Domu starejših Šentjur so za stanovalke na dan žena pripravili kulturni program. V tem je sodelovalo več zaposlenih, domski pevski zbor Večno mladi in gospod Ivan Kolar, ki je zaigral na harmoniko. Kot se spodobi, so vsi dobili tudi ročno narejene šopke, praznovanje pa so zaključili s pecivom in kuhančkom.

Že pred dnevom žena pa je bilo pestro tudi v Domu upokojencev Šmarje pri Jelšah, kjer so si v luči praznika stanovalci ogledali nastop dveh plesnih skupin. Več o tem preberite tukaj.