Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Občina Rogaška Slatina prejemnica zlatega ISSO certifikata za leto 2023


V sklopu konference Zlati kamen je bil podeljen tudi zlat ISSO certifikat za leto 2023, katerega prejemnica je bila Občina Rogaška Slatina. Certifikat prinaša dodaten ugled ter spodbudo za nadaljnjo strateško in razvojno usmerjeno pot.

Na vsakoletni konferenci Zlati kamen se srečajo predstavniki lokalnih skupnosti, gospodarstva in vlade. Dogodek je namenjen vsem, ki vodijo in upravljajo občine in delujejo v javni upravi in javnih ter zasebnih podjetjih. Zlati ISSO certifikat 2023 predstavlja pomembno odlikovanje za občino, saj izkazuje izjemno kakovost življenja ter uravnoteženo stopnjo razvoja. Certifikat se podeljuje na podlagi indeksa ISSO, ki je sestavljen iz večih kazalnikov, kot so statistični, gospodarski in finančni podatki o občini.

Občina Rogaška Slatina pa letos ni bila edina občina iz našega območja, ki je bila na tem področju uspešna. Občina Kozje je namreč prejemnica regijskega Zlatega kamna za razvojno najprodornejšo občino. Prav tako pa je prejela Srebrni certifikat ISSO za leto 2023.

Tovrstne nagrade pa za naše območje niso novost, saj so jih nekatere občine v okolici prejele tudi že v prejšnjih letih. Tudi to je eden izmed pokazateljev, da se naši kraji razvijajo v pravo smer.

Foto: Občina Rogaška Slatina