Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Rogaška po minimalnem porazu s Celjani predstavila novega vratarja


Nogometaši Rogaške so se v hrvaški Istri pomerili s Celjani, predstavili pa so tudi prihod novega vratarja.

Celje : Rogaška 1:0
Nemanič

Rogaška je na pripravljalni tekmi v Novigradu minimalno izgubila proti Celju, ki sicer nastopa v 1. slovenski nogometni ligi. Ekipa Oskarja Drobneta je odigrala dobro tekmo, si priigrala nekaj lepih priložnosti, vendar je zmanjkalo malo sreče v zaključku akcije. Končni izid je tako znašal 1:0 v korist Celja, zadetek pa je dosegel Klemen Nemanič. Priložnost za igro so dobili vsi igralci, ki so odpotovali na tekmo.

To je bila tretja tekma Slatinčanov v okviru priprav na nadaljevanje sezone. V petek jih čaka še avstrijski Leifnitz, nato pa še Aluminij iz Kidričevega.

Poleg odigrane tekme so pri Rogaški navijače razveselili še z novo okrepitvijo. V njihovo ekipo namreč prihaja Jure Ribič, 22-letni vratar, ki bo v zaostril konkurenco za mesto prvega vratarja. V mlajših selekcijah se je kalil v Krškem, Olimpiji in Brežicah. Nazadnje je branil v Krškem, kjer je nastopil na 42 tekmah med slovenskimi drugoligaši.

Jure Ribič

To je po Maticu Marciusu, Nerminu Haljeti in Nikiti Ivanovu že četrta okrepitev črno-belih. So se pa poslovili vratar Filip Lojen, Marko Musulin, Luka Anković, Ivan Dolovski, Mark Hegedus in Alen Neskič.

Simon Valant, foto: NK Rogaška/Facebook