Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Pustna povorka v Šmarju: otroci predstavili svoje maske, najboljše nagrajene


Na torkovo dopoldne se je v Šmarju pri Jelšah odvila izjemna pustna povorka v organizaciji Osnovne šole Šmarje pri Jelšah, Zavoda TŠM Šmarje pri Jelšah, Vrtca Šmarje pri Jelšah, Občine Šmarje pri Jelšah, prisostvovali pa so tudi varovanci VDC Šentjur, enote Šmarje pri Jelšah.

Zelo številne skupinske maske in inovativni posamezniki so polepšali dan prisotnih obiskovalcem, še posebej pa so navdušili varovance Doma upokojencev Šmarje pri Jelšah. Še dodatno si bodo današnjo povorko zapomnili otroci, ki so bili nagrajeni v skupinskih maskah. Prva skupina je bila nagrajena z izletom v doživljajski park Betnava, druga z vstopnicami za kopališče Aqualuna in tretja s kino vstopnicami za film po izbiri v Kino Šmarje pri Jelšah.

Razred, ki je s svojo skupinsko masko ter nastopom najbolj prepričal je 5. b s svojo masko kokošja farma, drugi so bili 5. c z masko vremenska napoved, tretji 7. d s skupinsko masko nevihtni oblaki, četrto mesto je s skupinsko masko mušnice dosegel 5. a, peti pa so bili smrkrci iz 8. c. Navdušila je tudi najmlajša skupinska maska in sicer dvoletniki iz Vrtca Šmarje pri Ješah, enota Sonček, ki so pogumno vozili traktorje, ter učiteljice nižje stopnje OŠ Šmarje, ki so se združile v jato pingvinov.

Oglejte pa si tudi, kako se je pustno rajanje v Šmarju odvilo na nedeljsko dopoldne, ko so prisotne obiskali kurenti, zaigrala pa je šmarska godba. Več o tem tukaj.

Foto: Tomaž Žnider