Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V celjskih trgovskih centrih včeraj niso odkrili eksplozivnega predmeta


S Policijske uprave Celje so sporočili, da so policisti zaključili pregled dveh nakupovalnih središč v Celju, kjer niso našli eksplozivnih teles.

Kot smo že poročali v prispevku so po prejeti informaciji o morebitni prisotnosti eksplozivnega telesa, nemudoma izpraznili in evakuirali tako Citycenter Celje kot tudi Planet Tuš Celje. Po večurnem pregledu obeh trgovskih centrov so sporočili, da tam ni prisotnega predmeta, zaradi katerega je bila odrejena evakuacija.

V sporočilu za javnost so iz Policijske uprave Celje še sporočili, da so poleg prejetega obvestila o bombi prejeli še klic občana, ki je grozil s storitvijo samomora. To naj bi storil pred vrati enega izmed omenjenih in kasneje evakuiranih dveh trgovskih centrov. Zaradi suma, da sta dogodka povezana, so iz obeh centrov za nakupovanje preventivno evakuirali tako zaposlene kot tudi obiskovalce.

Osebo, ki je grozila s storitvijo samomora, so že hospitalizirali, nakupovalna centra pa se počasi vračata v stanje pred preplahom. Zaposleni so se namreč že vrnili na svoja delovna mesta, prav tako so trgovine ponovno zapolnili obiskovalci.

Lažno grožnjo o eksplozivu v dveh nakupovalnih središčih pa so prejeli včeraj popoldne tudi v Mariboru.

Simon Valant