Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Dobovčane po Kolumbijcu okrepil še Brazilec


Dobovec je pripeljal novo okrepitev, po kolumbijskemu igralcu je črno-bele okrepil še Brazilec.

Antônio Lucas Santos Souza, ki sliši na vzdevek Lukinhas, je nova igralska okrepitev črno-belih. To je drugi Brazilec v njihovi ekipi, Daniel Rosa je namreč lani igral v drugem delu sezone. Lukinhas je levičar, ki igra na poziciji desnega beka. 24-letni Brazilec je igral za brazilske klube Diz Vinithos, Ceara in v prvi brazilski ligi za Pato.

”V drugi polovici sezone smo se nameravali okrepiti z enim igralcem, a smo morali po nepričakovanem odhodu Tea Turka poiskati še enega beka levičarja. Ker v Sloveniji in na območju Balkana nismo našli primerne rešitve, smo iskali v Južni Ameriki. Trener Kujtim Morina se je odločil za Lukinhasa, ki prihaja iz Brazilije. Upam, da se obe okrepitvi čim prej vklopita v ekipo in naš sistem igranja. Verjamem, da bomo s trdim delom na treningu uspeli uresničiti vse cilje, ki smo si jih zastavili pred sezono. Edino merilo za mene je teren in tam je treba pokazati, kdo je najboljši,” pravi predsednik kluba in kapetan Rok Mordej.

Oba nova igralca sta že registrirana in bosta trenerju Kujtimu Morini na voljo na povratni tekmi četrtfinala pokalnega tekmovanja, ki bo v petek, proti Mlinšam. Dobovec je na prvi tekmi že opravil večino dela, ko so slavili s 13:2. Na tekmo se Dobovčani podajajo z dobro popotnico, saj so minuli vikend s kar 9:1 ugnali Dobrepolje.

Simon Valant, foto: Futsal klub Dobovec/Facebook