Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Otroke na drsališču Podčetrtek obiskal Božiček (foto)


Na drsališču v Podčetrtku se vse od odprtja, 16. decembra, »dogaja« vsak dan, a izraziteje so spet pozdravili veliko število obiskovalcev v petek, 23. decembra. Zbrane drsalce in najmlajše je obiskal Božiček, glasbeno vzdušje pa so na drsališče pripeljale Pegazove muze.

Vstop v  božični konec tedna so krajani Podčetrtka, obiskovalci z okolice, pa tudi tuji obiskovalci, ki so nastanjeni v Termah Olimia, pričeli s prihodom Božička na drsališču Podčetrtek.

Malo preden je prišel, je medgeneracijsko množico z nastopajočo točko navdušila plesna skupina Dansero. Težko pričakovani visoki gost s Severnega tečaja, je najmlajše končno pozdravil okoli 17.30 ure. Za vsakega izmed njih je pripravil sladko darilce, fotografiji z Božičkom pa niso nasprotovali niti njihovi starši in drugi malo starejši obiskovalci.

Srečanje z Božičkom je za vsakega otroka nekaj posebnega.

Sledil je nastop Pegazovih muz iz Rogaške Slatine, ki so z božičnimi pesmi že tako praznično vzdušje še bolj razveselile z občutkom, da je božič že zares pred vrati.

Preberite tudi: Drsališče v Podčetrtku je že gostilo prve drsalce in obiskovalce (foto)

Na in ob drsališču je tako vsak dan drugačen, a vsak vesel. Danes tam pričakujejo Šmarčanko Ano Ferme, katere glas bo zagotovo spet privabil mnogo ljubiteljev prazničnega časa.

Vabimo vas k ogledu fotogalerije.