Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Drsališče v Podčetrtku je že gostilo prve drsalce in obiskovalce (foto)


Na drsališču v Podčetrtku je v petek prvič zaškripal led, saj so ga otvorili prvi drsalci. Pa ne samo oni, tudi drugi obiskovalci, ki se radi družijo ob toplem napitku, prazničnih zvokih, ali pa jim je všeč hip hop glasba, ki jo ustvarja raper Nipke. Ta je nastopil na otvoritvi podčetrtškega drsališča, ki bo za vas odprto en mesec.

V Podčetrtku je jasno, da v prazničnem času brez drsališča pač ne gre. Izjemno priljubljeno je med otroci, pa tudi odraslimi. To letos najdete na novi lokaciji, ob večnamenski športni dvorani Podčetrtek. Nova lokacija je realizirana zaradi lažje logistike, dostopa do elektrike, bližnjih toaletnih prostorov in neposrednega dostopa turistom, ki so Terme Olimia polno zasedli do sredine januarja.

Dež in veter številnih obiskovalcev ni odvrnil od udeležitve na petkovem odprtju drsališča. Tudi Boštjan Misja, direktor Turizem Podčetrtek, Bistrica ob Sotli in Kozje, GIZ se je udeležil otvoritve drsališče in nam zaupal: »Današnja otvoritev drsališča ni edini dan, ko se pri nas »dogaja«. Osredotočili smo se tudi na dni v času šolskih počitnic. Na naši stojnici poleg izposoje drsalk ponujamo še tople zimske napitke, za kulinarično ponudbo skrbita tudi VAFL in Aronika. Pripravili smo odličen družabni prostor, ki obiskovalcem ponuja tudi fotokotiček, zanimiv tako domačinom kot turistom, starejšim in mlajšim.«

Drsališče v Podčetrtku najdete ob večnamenski športni dvorani.

Na otvoritvi je ob 16.30 zbrane pozdravil slovenski ustvarjalec hip hop glasbe in raper, Boštjan Nipič – Nipke ter s svojo pozitivno voljo zaledenelo prizorišče dodobra ogrel.

In kot pravi Misja, v petek, 23. decembra na prizorišče prihaja čisto pravi Božiček, božični sejem in žametni glas Pegazovih muz, 30.12. se boste lahko smejali v  večnamenski športni dvorani ob 19. uri na komedijo Slovenec in pol, na zadnji dan v letu, 31.12. bodo ob 10.30 otroci pozdravili otroško silvestrovanje, odrasli pa ob 22. uri silvestrovali na prostem.

Drsališče za vas obratuje od ponedeljka do četrtka med 17. in 20. uro, od petka do nedelje pa med 10.in 12. uro in v popoldanskem času od 16. do 20.30 ure. Led pa se »ne bo stopil« vse do 16. januarja.

 

❄ Vabljeni na drsališče, kuhanček ali čaj in še marsikaj, ali pa le k ogledu fotogalerije! ❄