Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Podčetrtek prihajata skupini Joker Out in Alo! Stari

V Večnamensko dvorano Podčetrtek prihaja skupina, ki ji je pred enim mesecem uspelo razprodati Križanke – skupina Joker Out. Ne bodo pa edini nastopajoči, nastopila bo namreč tudi skupina Alo!Stari. Koncert se bo odvil 29. 10. 2022, ob 20.uri, vstopnice so na voljo TUKAJ.

Joker Out

Ljubljanska zasedba na glasbeni misiji širjenja umazanih misli v obliki Shagadelic Rock n Rolla.  Gre za zelo priljubljeno glasbeno skupino, ki je prejšni mesec razprodala Križanke in požela val navdušenja.

Alo! Stari

Ah devetdeseta… Zlati cajti.
Pubeci smo se dobivali na dvoriščih al pa pri UŠC-ju. V Mariboru valda. Takrat smo rekli da gremo na PA (aka. pedagoška akademija). Vsak svoj skate v roke pa akcija. Enim je celo nekaj ratalo, drugi pa smo slej ko prej obupali pa se raje družli in bluzili. O življenju (kolko si kot sveži najstnik takrat to sploh razumel), o tečnih starih in pa o muziki. Kolko cd-jev in kaset smo si menjali in presnemavali nimam pojma, vem pa da smo bli ena prvih generacij, ki je muziko našla tudi na netu z Napsterjem al pa celo preko IRC-a…

Na špile še nismo smeli hodit, smo pa zato tolko bolj nabijali muziko doma. In kmalu se je zgodilo to da je eno desko zamenjala druga. Skejt je nadomestila kitara. Poškodbe in buške pa kitarski riff-i in raztrgani zvočniki. Stari niso meli kaj dosti proti. Glavno da se pubec ne drogira! No nekak tak se naša zgodba začne. In potem smo odraščali. Pa igrali v različnih bendih (Trash Candy, Happy ol’ McWeasel, Burning Legion, prepotovali skoraj vso Evropo in po več ko dveh desetletjih ugotovili, da bi se blo res super vrnit na začetek. Takrat je blo res fajn. Samo špilat nismo znali, zdaj pa znamo. Pa zgodb se je nabralo še in še. Tak smo pol nastali Alo!Stari. Ker valda je bil to naš pozdrav takrat in je ostal vse do danes.

Obeta se torej odlični koncert, ki ga ne smete zamuditi! Zagotovite si karte po preprodajnih cenah TUKAJ.

KLIKNITE NA DOGODEK

 

Naročnik: TIC Podčetrtek