Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V občini Kozje pripravili sprejem najmlajših otrok (foto)


V Kozjem je županja Milenca Krajnc ob koncu preteklega tedna gostila najmlajše občanke in občane, ki so se rodili v letih 2020, 2021 in 2022. Vsak je dobil denarno darilo ter sadiko sadnega drevesa iz Kozjanskega parka, ki bo rastla skupaj z otrokom.

Na slovesnost je bilo povabljenih 79 otrok, od teh jih je bilo 22 rojenih letos, 25 lani, 32 pa leta 2020, od tega je 36 deklic ter 43 fantkov. Zraven otrok so bili na slovesnost povabljeni tudi starši in sorojenci. V Občini Kozje sicer že več let družinam novorojenih otrok namenijo denarna sredstva in sadiko visokodebelnega sadnega drevesa iz Kozjanskega parka, z željo, da bi rastla skupaj z otrokom. Na živahnem in veselem druženju v Večnamenskem centru Kozje so se prisotni lahko ob programu posladkali tudi s pripravljenimi sladicami.

Na občini si namreč želijo, da bi mladi ostajali v domačem kraju ter si tam ustvarili družino in prihodnost, zato si vseskozi prizadevajo, da bi omogočili čim boljše pogoje za kakovostno življenje mladih družin.

Vabljeni k ogledu fotografij z dogodka:

Foto: FB / Občina Kozje (Nastja Pečnik)