V kinodvorano Kozje prihaja predstava Fantovščina

10. 10. 2022 6:00

V kinodvorano Kozje prihaja predstava Fantovščina. V njej nastopajo trije vsem zelo poznani stand-up komiki, ki bodo zagotovo poskrbeli za večer poln smeha. Predstava bo v Kozjem 16. 10., ob 19 uri. Karte si lahko v predprodaji zagotovite v Kozjanskem dvoru in v Baru Sonček, na dan dogodka pa v kindovorani Kozje.

Leta divjaštva so za njimi. Sveži tridesetletniki, zreli najstniki in zeleni možje za katerimi so leta divjaštva mimo in jim odgovornost močno trka na vrata, so primorani sprejeti življenjsko pomembne odločitve. Hudomušni Sašo, navihani Žan in vedno črni Gašper. Gre za tri dokaj lepe mladeniče, genijalce oziroma loleke povprečnega izgleda, ki poskušajo razumeti življenje okrog sebe.

V predstavi Fantovščina bodo delili fantastične nasvete za samske kot tudi za tiste, ki so že v zvezi. A ste se kdaj želeli smejat svoji propadajoči zvezi? Zdaj se lahko.

Najprej štalca pol pa kravca? Cene štalc so nedosegljive, kravce pa še ni. Čas je za prvo inventuro življenja. Nič več žurk in ponočevanj. Punca, poroka, služba. Kredit. Nič več neuspelih poskusov. Zdaj gre zares! Si ali nisi z nami?

Več o predstavi si lahko preberete TUKAJ. Več o samem dogodku v kinodvorani Kozje pa TUKAJ.

VSTOPNICE:

Cena vstopnice v predprodaji je 15€. Kupite jih lahko v Kozjanskem dvoru in Baru Sonček.
Cena vstopnice na dan dogodka je 19€. Kupite jih lahko na dan dogodka v kinodvorani Kozje.

Naročnik: Turistično društvo Kozje
Oznake: , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X