Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Na prvi tekmi nove sezone lige Nova KBM Šenčurjani za Podčetrtek prevelik zalogaj


KK GGD Šenčur : KK Terme Olimia Podčetrtek 89 : 82

(23:18, 14:12, 28:21, 24:31)

V ponedeljek so Podčetrtčani odigrali prvo tekmo nove sezone lige Nova KBM. Tokrat so se v gosteh pomerili s Šenčurjani, ki pa so bili za Podčetrtek prevelik zalogaj, saj so domači zmagali s sedmimi točkami prednosti. Do konca prve polovice so bili Podčetrtčani nasprotnikom neprenehoma za petami, igrali so namreč z največ osmimi točkami razlike. V drugi polovici so domači uspeli povečati prednost na enaindvajset točk, vendar pa so košarkarji iz Podčetrtka pet minut pred koncem tekme to uspeli znižati na samo tri točke. Dokončni preobrat jim nato ni uspel in zmage so se veselili Šenčurjani. V naslednjem kolu bo zasedba iz Podčetrtka gostovala v Domžalah.

Trener Terme Olimia Podčetrtek, Davor Brečko, je ob koncu tekme povedal: “Žal smo proti ekipi Šenčurja naredil preveč individualnih napak, da bi jih lahko presenetili. V prvem polčasu smo bili premalo agresevni in zgrešili preveč odprtih metov za tri točke. Drugi del smo nato začeli slabo, domačini so nam pobegnili. Toda proti koncu tekme smo se vseeno prebudili in približali na vsega tri točke, a nato v ključnih trenutkih zapravili dva pomembna napada, ki sta prelomila tekmo. Kljub vsemu smo dokazali, da smo konkurenčni, a v prihodnje bo potrebno predvsem zmanjšati število napak.”

Šenčur: Murić 16, Ožegovič 14, Rojc in Martinčič po 12, Novković in Ahmedović po 11, Malovčič 5, Tešić 4 ter Rudovič in Walford po 2

Podčetrtek: Turner 19, Atanacković 17, Tadić 15, Struger 11, Škorjanc in Čebular po 7 ter Stoimenov 6

Foto: FB /  KK GGD Šenčur