Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Na mednarodnem boksarskem turnirju ponovno blestel član rogaškega boks kluba Gal Šepic


Minuli vikend so člani Boks kluba Legionar boksali v 1. kolu Regionalne lige, v kateri sodelujejo države iz bivše Jugoslavije. Eden izmed njihovih najboljših tekmovalcev, Gal Šepic, je dogovoru z zvezo letos nastopal za BK Slavija iz Banja Luke.

Da je Gal eden boljših boksarjev polsrednje kategorije na Balkanu, je pokazal na tem turnirju, kjer je zabeležil dve zmagi v kategoriji do 71kg. Prvi dan proti prvaku Črne Gore Đorđije Sloloviću iz Nikšića, drugi dan pa je bil v finalu po odlični borbi boljši od Srba Vladimirja Gubaša iz Somborja. Na tekmovanju je boksal tudi Gašper Podgoršek, ki je pa tokrat nastopal za Maribor, prav tako v kategoriji do 71kg. Pomeril se je proti svežemu prvaku Srbije Igorju Rogiću, vendar pa je kljub odlični borbi izgubil.

Na tekmovanju je v kategoriji do 80kg nastopil tudi njihov novi član Florjan Begaj in izgubil proti Leu Cvitanoviću. S septembrom so v BK Legionar zaradi prenehanja delovanja kluba BK Terme Maribor pridobili 3 tekmovalce. To so Florjan Begaj, Dorijan Zymeri in Eles Florent Samba. Boksarji kluba pa so že odpotovali na zelo velik turnir turnir, ki poteka v glavnem mestu Portugalske.

Nastop Gala Šepica:

https://youtu.be/aJ2vSwGUpL4