Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Dan odprtih vrat zobozdravstvenih ambulant. Brezplačen posvet tudi v štirih ambulantah naše regije


Preko 50 zobozdravnikov po celotni državi bo v ponedeljek opravljalo brezplačne svetovalne storitve. Na voljo je 250 terminov. V Savinjski regiji bodo brezplačne storitve opravljali v štirih ambulantah, vse so na območju Kozjanskega in Obsotelja.

V ponedeljek, 10. oktobra 2022, bo potekala akcija Dan odprtih vrat zobozdravniških ambulant. V akciji sodeluje več kot 50 zobozdravniških ambulant iz vseh delov Slovenije. Skupno je razpisanih več kot 250 terminov, na katerih bodo pacientom ponudili posvet o njihovem ustnem zdravju in težavah, ki jih imajo, sporoča Zdravniška zbornica Slovenije. Akcija je namenjena predvsem tistim pacientom, ki nimajo zobozdravnika ali pa ga že dolgo niso obiskali.

Brezplačni posveti s pacienti bodo trajali med 15 in 30 minut, zobozdravstvene storitve pa se v tem času ne bodo izvajale. Ordinacija tudi ni obvezana, da mora pacienta kasneje sprejeti v obravnavo. Pacienti lahko na posvet s sabo prinesejo tudi zdravstveno dokumentacijo predhodnih obravnav.

Na zbornici ob tem prosijo, da se rezerviranega termina tudi udeležite, saj sicer prevzamete mesto nekomu, ki bi se akcije rad udeležil. Če po tem ko ste se naročili, ugotovite, da na pregled ne boste mogli priti, v ordinacijo to pravočasno sporočite.V

V Savinjski regiji brezplačne storitve v štirih ordinacijah

V Savinjski regiji bodo brezplačne storitve opravljali v štirih zobozdravstvenih ambulantah. Vse se nahajajo na območju Kozjanskega in Obsotelja. Brezplačne storitve v naši regiji bodo opravljali v ND dental Rogaška Slatina (Neja Jurjec Smole, dr. dent. med.), LipDent Šmarje pri Jelšah (Simona Lipnik , dr. dent. med.), Zobna ambulanta Kozje (Špela Kopinšek , dr. dent. med.) in Zobna ambulanta Podčetrtek, Katerina Jovcheska , dr. dent. med.

Naročanje na termine po lokacijah v regijah lahko opravite tukaj.

Odprta je tudi telefonska številka 069 920 475, preko katere se lahko naročate vsak delovnik med 9. in 11. uro.