Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

7 originalnih idej za darilo za moške


Iskanje popolnega darila za moške je težje, kot se sliši. Zahvaljujoč široki ponudbi pa boste zagotovo lažje premagali ta izziv in boste našli celo vrsto zanimivih predlogov za darilo za moške.

Darila z edinstvenim značajem so skrbno izbrana darila, primerna za najrazličnejše priložnosti. Kratka voščila za rojstni dan bodo sporočila vaše tudi najbolj globoke misli, zato ne varčujte z njimi.

Kako izbrati popolno darilo za moškega?

Ideja za darilo za moške? Treba si je priznati, da je bolj zapleteno izbrati darilo za moškega, kot za žensko, saj je pri ženskah občutno več možnosti. Moški so precej »osnovni« in se lahko zgodi, da pri izbiri zapadete v bolj običajna darila. Vsekakor pa bi si želeli ideje za darilo za moške, katera bi mu dala vedeti, da ste se za njegovo darilo potrudili, kajne? Torej, aktualna bo le izvirna ideja za darilo za moške, katera ga ne bo pustila na cedilu in mu bo zagotovila neverjetno izkušnjo.

Iz leta v leto postajajo ekstremni športi vse bolj priljubljeni, zaradi adrenalina in čustev, ki jih ni mogoče doživeti drugje. Preverite, katere možnosti so na voljo in svojim najbližjim podarite nepozabno darilo. Spodaj si oglejte ideje za adrenalinska darila za moške.

 

Zip line -spust po jeklenih vrveh

Želite slavljenca obdariti z novo dogodivščino? Zip line je lahko odlična možnost za to in omogoča izkušnjo na višini. Prijetna aktivnost ob kateri bo slavljenec deležen visokega adrenalina po čudoviti pokrajini.  Primerna je tudi za začetnike.

 

 

Bungee Jumping – skok z elastiko

Načelo Bungee Jumping je pravzaprav zelo preprosto. Vaš slavljenec bo zagotovo zbral pogum, sploh, če veste, da si želi tega adrenalinskega skoka, je to enkratna priložnost, da mu ponudite tudi možnost.  Kaj menite, ali se je pripravljen soočiti z vsem adrenalinom, kateri ga čaka?

Letenje za pare

Ali veste, da letenje v paru krepi odnos med udeležencema? Popolno zaupanje in deljenje tako intenzivne ter adrenalinske izkušnje bo za njiju zagotovo nekaj, kar bosta pomnila še celo življenje.

Sekiromet

Odhod na »strelišče« je pravi zadetek v polno. Sekiromet bo slavljencu omogočil občutek neverjetne doze adrenalina, ki ga sekiromet prinaša. Je popolnoma varna izbira, ki hkrati pomaga pri sproščanju nakopičene negativne energije.

 

Panoramski polet nad slovensko obalo

Slovenska obala je čudovita in opazovanje le te ter panoramski pogled nad slovensko obalo, bo neverjetno darilo. Polet bo očaral vsakogar, saj omogoča ogled obale iz novega zornega kota. Impresivni razgled, katerega slavljenec ne bo pozabil nikoli.

 

 

 

 

Zip line in polet z jadralnim padalom

Zakaj bi si drznil zip line in polet z jadralnim padalom? Ker si vaš slavljenec zagotovo želi čutiti, kaj občuti ptica med letenjem. Vsi vsaj enkrat v svojem življenju sanjamo o letenju in prav neverjetno je, da obstaja način, ki je letenju najbolj blizu. Podarite ga ljubljeni osebi.

 

Adrenalinski rafting na reki Soči

Resnično je sreča, če živiš v državi, o kateri mnogi sanjajo, da bi jo obiskali. V Sloveniji, katero krasi čudovita Soča. Je kdo rekel strah? Nebeška reka, katera omogoča edinstven adrenalinski rafting na Soči, kateri je lahko popolno darilo za vašega slavljenca.

 

 

 

 

Ste morda pomislili, da so smešni verzi za rojstni dan način, da bo vaše darilo še bolj posebno?

 

Naročnik: Optimian