Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Po predzadnjem krogu Veteranske lige malega nogometa že znani zmagovalci, stekel tudi 11. krog Lige malega nogometa


V Kozjem še naprej potekata ligi malega nogometa. Tako se je odvil že predzadnji, deveti krog Veteranske lige malega nogometa Polana bar Kozjansko ter 11. krog Lige malega nogometa Kozjanski dvor Kozjansko.

Po predzadnjem krogu Veteranske lige malega nogometa Polana bar Kozjansko je že znan končni vrstni red ekip, saj so razlike v točkah med posameznimi ekipami na lestvici tolikšne, da v zadnjem krogu ne bo prišlo do sprememb. Ekipa ŠD Kozje Rajmax je dosegla še sedmo zaporedno zmago in si že zagotovila naslov prvaka. K tem ji je pomagala tudi ekipa ŠD Podsreda, ki je premagala drugouvrščeno ekipo ŠK Virštanj in povečala njen zaostanek za prvim mestom. Ekipa ŠD Podsreda pa si je s tem zagotovila končno tretje mesto, saj je tudi njim ekipa iz Kozjega vrnila uslugo in ekipo s Svetega Štefana izločila iz boja za tretje mesto.

Lestvica po 9. krogu
11. krog Lige malega nogometa Kozjanski dvor Kozjansko

Tudi v 11. krogu Lige malega nogometa Kozjanski dvor Kozjansko sta stekli le dve tekmi, saj ekipe ŠD Zagorje še drugič zapored ni bilo, zaradi česar so jo organizatorji izključili iz nadaljnjega tekmovanja. V derbiju kroga sta se pomerili ekipi Vulkanizerstvo F1 in tretjeuvrščena ŠD Kozje Rajmax mladi. Po izenačenem prvem polčasu je v drugem vodilna ekipa iz Bistrice ob Sotli dosegla dva zadetka več od nasprotnikov in je že zelo blizu naslova prvakov. Blizu končnemu drugemu mestu pa je tudi ekipa Bar Gasilček Imeno, ki je tokrat zanesljivo premagala ekipo ŠD Buče-Polje.

Lestvica po 11. krogu

R. G.

Foto: Pixabay