Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Knjižnica Šmarje pri Jelšah s septembrom začenja z novo sezono dogodkov, tudi z novim projektom Kino gaming


S septembrom Knjižnica Šmarje pri Jelšah pričenja novo prireditveno sezono. Šmarska knjižnica pripravlja tako srečanja v živo, aktiven pa ostaja tudi njihov YouTube kanal, kjer vas bodo vabili k ogledu novih video prispevkov.

Knjižnica Šmarje pri Jelšah že ta teden začenja z nekaj zelo zanimivimi dogodki. V torek, 13. 9. 2022, ob 9.00 vas vabijo na prvo torkovo srečanje UTŽO, ko na obisk prihajata Adi Smolar in Karel Gržan.

V septembru sledita še dve torkovi srečanji in sicer 20. 9. 2022, ob 9.00: Informativni dan UTŽO s predstavitvijo programov in dejavnosti in 27. 9. 2022, ob 9.00 v šmarski župnijski cerkvi: O novo odkritih freskah v šmarski župnijski cerkvi. Več o vsebini srečanj najdete na povezavi tukaj.

Začenja se tudi nova gledališka sezona, zato vas že vabijo k vpisu v Gledališki abonma 2022/23, ki prinaša šest predstav slovenskih profesionalnih gledališč, prva bo na sporedu 11. oktobra 2022, psihološki triler Trije milijoni minut v izvedbi MGL. Informacije o predstavah in vpisu so dostopne na povezavi tukaj.

Živahno je tudi v kinu, kjer vas vabijo k ogledu novih filmov, spored kino predstav najdete na povezavi tukaj, pričenjajo pa tudi z novim projektom Kino gamig, ki omogoča posebno izkušnjo igranja video iger na velikem platnu. Več o projektu si preberite tukaj.

Začenja se tudi nova sezona pravljičnih večerov za odrasle. Prvi izmed njih bo že v ponedeljek, 26. septembra ob 18.00, ko se bo zgodil pravljični večer z Legendami in zgodbami, ki jih piše življenje.

V sredo, 28. septembra 2022, ob 18.00 pa bo mag. Martin Lisec s predavanjem Ohranjanje ravnovesja z razvijanjem notranje trdnosti otvoril novo sezono psiholoških večerov.

Dogodke, ki se pripravljajo v okviru šmarske knjižnice, lahko spremljate tudi preko spleta, na Youtube kanalu Knjižnice Šmarje, kamor vas vodi ta povezava (klik).

Spodaj si oglejte program, in izberite dogodke, ki vas pritegnejo in jih želite obiskati:

Program v PDF (klik). Podrobnosti dogodkov najdete tudi na spletni strani Knjižnice Šmarje pri Jelšahtukaj (klik).