Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Kako izbrati darilo za 50. rojstni dan?

Brskate med verzi za 50 let? Torej, imate čast, da ste povabljeni s svojo prisotnostjo počastiti tako pomemben trenutek slavljenca? Kaj pa darilo? Ste ga že izbrali? Ali pa iščete ideje za darila za abrahama?

Kaj podariti za darilo za 50. rojstni dan?

Ideje za darilo za 50 let so različne in so darila ob 50 letnici lahko šaljiva, zanimiva, zabavna, ipd. Odvisno od odnosa, kakršnega imate s slavljencem ali slavljenko. Je to morda vaš partner, mož? Oče, prijatelj ali sorodnik? Pravzaprav je pomembno. Mogoče poznate želje in bo izbira enostavna, v kolikor pa iščete ideje za darilo za 50 rojstni dan, pa vam v nadaljevanju zaupamo nekaj najbolj uporabnih, unikatnih, zanimivih in posebnih. Morda celo najpriljubljenejših.

Izberite na podlagi osebnosti osebe, katero obdarujete.

Personalizirana fotoknjiga

Običajno želimo, da so izvirna darila za abrahama. Kdo bi nam zameril? Navsezadnje, 50let obravnavamo nekako drugače in tudi 50i rojstni dan praznujemo nekoliko drugače. Kot bi se na ta dan nekaj spremenilo, morda se ozremo tudi nazaj. In je prav iz tega razloga personalizirana fotoknjiga tista, katera lahko »zaokroži« prejšnja leta in ovekoveči najbolj pomembne trenutke slavljencev.

Portret ali karikatura

Med izvirna darila za abrahama sodi tudi portret ali karikatura. Zelo zabavno in hkrati zanimivo darilo, katero bo slavljenca zmeraj spominjalo na nekaj posebnega. Lahko bi rekli, da je smešno darilo za abrahama, katero bo nasmejalo tudi vse prisotne na slavju.

Bon za potovanje

Slavljenci se ne bodo nikoli branili bona za potovanje. Pri 50ih človek že da veliko skozi in velikokrat tudi potrebuje zaslužen počitek, pa mu morda doslej iz kakršnihkoli razlogov ni uspelo. Z bonom zagotovo ne boste zgrešili, omogočite mu, da obišče kraj, katerega si je sicer vedno želel videti, pa mu doslej še ni uspelo.

Bon za razvajanje v dvoje

Iščete izvirno darilo za abrahama? Če ste pomislili na bon za razvajanje v dvoje, je to pravšnja odločitev. Namreč, podarili boste nekaj, česar si morda slavljenec ali slavljenka sam sicer ne privošči. In, kako bolje preživeti dneve po napornem slavju, kot z razvajanjem z ljubljeno osebo?

Bon za adrenalinsko doživetje

Leta niso omejitev in ne smejo biti, kadar govorimo o življenjskih željah. Pri 50ih morda za kakšne atrakcije menimo, da smo prestari, pa vendar, to ne bo držalo. In, če veste, da se vaš slavljenec ali slavljenka navdušuje nad adrenalinom, bo bon za adrenalinsko doživetje odlično darilo. Možnosti za unikatna darila za abrahama so pravzaprav zelo osebna – pokažite slavljencu, da vam je mar.

Večerja v eni izmed vrhunskih restavracij v Sloveniji

Zelo unikatno darilo za abrahama je večerja v eni izmed vrhunskih restavracij v Sloveniji. Kolikokrat pa si slavljenec privošči kaj podobnega? Le redko ali nikoli? Potem ne oklevajte in podarite tisto, kar bi morda želeli, da bi bilo podarjeno tudi vam.

Bodisi izberete smešna darila za abrahama, darila za razvajanje, potovanja ali pa uporabne vsakdanje stvari, vsako od njih mora biti opremljeno tudi z verzi za abrahama. Vse ideje za darilo za abrahama so dobre, vse dokler izvabijo veselje in zadovoljstvo slavljencev.


naročnik objave: Optimian.si