Aktualne zaposlitve na Kozjanskem in Obsotelju ter v Celju z okolico: traktorist, veterinarski tehnik, direktor, …


Na območju Kozjanskega in Obsotelja in Celja z okolico je na voljo veliko različnih delovnih mest. 

Za vas smo izbrali najbolj zanimiva delovna mesta. Preverite, če je katero od spodnjih delovnih mest pisano na kožo ravno vam in se hitro prijavite.

Izpostavljamo:

Trenkwalder zaposli sodelavca v avtomobilski industriji v okolici Žalca. Več o delovnem mestu in pogojih za prijavo si lahko ogledate TUKAJ.

 

BeTec iz Jakoba pri Šentjurju išče sodelavce za vsa področja poslovanja, od montaže do razvoja in prodaje. Če se torej vidite v mladem, inovativno usmerjenem in hitro rastočem podjetju, se bodo z veseljem odzvali na vašo poslano ponudbo za delo. Kontaktne podatke za prijavo najdete tukaj.

 

Splošna bolnišnica Celje, zaposli srednje in diplomirane medicinske sestre na različnih oddelkih v bolnišnici.

 

Energetika Celje, zaradi povečanega obsega dela, v svoj kolektiv vabi novega sodelavca. Zaposlijo: VODJO TEHNIČNEGA SEKTORJA DALJINSKEGA OGREVANJA – m/ž. Podrobnosti najdete TUKAJ.

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

MEJA KMETIJSKO PODJETJE ŠENTJUR, zaposli traktorista – kmetijskega delavca, za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 31. 07. 2022.

KLAFTRA, iz Pristave pri Mestinju zaposli strojnika gradbene mehanizacije za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 13. 08. 2022.

Svetovalno-izobraževalni zavod UVID, iz Rogaške Slatine zaposli osebnega asistenta za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 21. 07. 2022.

VETERINARSKI CENTER KROPEC, d.o.o., iz Rogaške Slatine zaposli veterinarskega tehnika za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 28. 07. 2022

 

Iščete nekaj drugačnega? Pošta Slovenije ima za vas odlično poslovno priložnost. Postanite del uspešne poštne zgodbe, odprite pogodbeno pošto! Priložnost se ponuja tudi na Kozjanskem in sicer za pošto 3263 Gorica pri Slivnici. Več si lahko prebrete TUKAJ.

 

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta za VI. in VII. Stopnjo

Odvetniška pisarna Robert Preininger, d.o.o., iz Šmarja pri Jelšah zaposli odvetniškega pripravnika za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 25. 07. 2022.

OBČINA ŠENTJUR, zaposli direktorja občinske uprave za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 22. 07. 2022.

 

Vabimo vas, da si ogledate vsa prosta delovna mesta objavljena na Kozjansko.info. Za vas smo jih zbrali TUKAJ.

 

Celje z okolico – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

VRTEC MAVRICA VOJNIK, zaposli perico/šiviljo za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 23. 07. 2022.

SIPRO, STANOVANJSKO PODJETJE, iz Žalca zaposli upravnika stavb, za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 31. 07. 2022.

SLIKOPLESKARSTVO PANN, iz Velenja zaposli dva slikopleskarjaza polni delovni čas. Čas za prijavo je do 25. 07. 2022

BRANIBOR, iz Celja zaposli več natakarjev. Čas za prijavo je do 12. 08. 2022.

 

Iščete nekaj drugačnega? Pošta Slovenije ima za vas odlično poslovno priložnost. Postanite del uspešne poštne zgodbe, odprite pogodbeno pošto! Priložnost se ponuja tudi na Celjskem in sicer za pošti 3103 Celje in 3342 Gornji Grad. Več si lahko prebrete TUKAJ.

 

Celje z okolico – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo izobrazbe

OSNOVNA ŠOLA ŠEMPETER V SAVINJSKI DOLINI, zaposli svetovalnega delavca in učitelja v OPB za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 22. 07. 2022.

NEPREMIČNINE CELJE, zaposlijo pravnika.

 

Foto: Pixabay