Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Nogometaši v Kozjem še naprej tekmujejo v LMN, začela pa se je tudi Veteranska liga malega nogometa Kozjansko


Teden dni po članski se je pričela tudi nova sezona Veteranske lige malega nogometa Kozjansko v organizaciji Športne zveze Kozje. V štirinajsti sezoni VLMN Polana bar Kozjansko nastopa pet ekip, prvič tudi ekipa ŠD Sveti Štefan, ki pa je nastopila že v zimski ligi.

V prvem krogu je sicer ostala brez tekme, saj ekipa ŠD Podsreda na tekmo ni prišla z zadostnim številom igralcev in izgubila brez boja. V drugi tekmi smo videli en sam gol, ki je tekmo prevesil v korist ekipe ŠD Kozje Rajmax, prosti pa so bili zadnji prvaki iz polovične sezone 2020/21 – ekipa ŠK Virštanj.

Po drugem krogu Veteranske lige malega nogometa Polana bar Kozjansko so bile na vrhu štiri ekipe s po tremi točkami. Zadnji prvaki z Virštanja so namreč premagali po prvem krogu vodilno ekipo s Svetega Štefana, v dvoboju dveh ekip, ki sta v prvem krogu izgubili, pa je do prve zmage prišla ekipa iz Podsrede. Eno zmago ima še ekipa iz Kozjega, ki je bila tokrat prosta, brez točke tako ostaja le še ekipa iz Bistrice ob Sotli.

V tretjem krogu Veteranske lige Polana bar Kozjansko sta do drugih zmag prišli ekipi ŠK Virštanj in ŠD Kozje Rajmax, ki sta tudi vodilni po treh krogih. Ekipa z Virštanja je proti ekipi iz Bistrice že v prvem polčasu povedla s tremi zadetki predosti. Bistričani so se jim v drugem polčasu približali, niso pa uspeli izenačiti. Ekipa iz Kozjega pa je še svojo drugo tekmo končala z enim doseženim in brez prejetega zadetka, tokrat so bili za gol boljši od ekipe iz Podsrede.

Lestvica po 3. krogu
Zraven VLMN je v teku prav tako Liga malega nogometa Kozjanski dvor

O prvih dveh krogih LMN smo pisali že tukaj. V tretjem krogu Lige malega nogometa Kozjanski dvor Kozjansko pa sta do prvih točk prišli obe ekipi iz Kozjega. Starejša ekipa je remizirala s tokratnimi domačini iz Podsrede, mlajša pa je premagala ekipo iz Zagorja, ki tako ostaja še edina brez točke. Ekipa Vulkanizerstvo F1 je zabeležila še tretjo zmago, tokrat so visoko premagali nasprotnike iz Imenega. S to zmago so bili sami na vrhu lestvice, saj je bila ekipa ŠD Buče-Polje tokrat prosta.

Kljub kar močnemu nalivu je bil četrti krog Lige malega nogometa Kozjanski dvor Kozjansko uspešno izpeljan. Do drugih zmag v sezoni sta prišli ekipa Bar Gasilček Imeno, ki je bila boljša od tokratnih gostiteljev in ekipa ŠD Kozje Rajmax mladi, ki je ekipi ŠD Podsreda zadala prvi letošnji poraz. Je pa še do tretje zmage v sezoni prišla ekipa ŠD Buče – Polje, ki se je tako po točkah izenačila z vodilno ekipo Vulkanizerstvo F1, ki je bila tokrat prosta.

Lestvica po 4. krogu

R. G. foto: Pixabay