Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Prenovljena Kea v Šmarju pri Jelšah že vabi obiskovalce (foto, video)

V petek so se ponovno odprla vrata prenovljene trgovine Tuš Kea v Šmarju pri Jelšah, ki tako obiskovalcem ponuja bolj svežo in kvalitetno ponudbo. Posodobljenih in razširjenih je bilo namreč kar nekaj oddelkov. Današnji obiskovalci so bili deleži tudi posebne pogostitve.

Po štirinajstih dneh zaprtja, ki so ga v podjetju Kea Šentjur izkoristili za prenovo, so se danes zopet odprla vrata živilske trgovine Tuš Kea v Šmarju pri Jelšah. Kot je dejal direktor podjetja Boštjan Kukovičič so poskrbeli za celovito prenovo elektro in strojnih inštalacij, zamenjana je bila hladilna tehnika ter razsvetljava, povečani pa tudi sveži oddelki.

Obiskovalci bodo tako odslej deležni kvalitetnejše ponudbe, saj so povečali oddelke s svežimi dobrinami, kot so oddelek za sadje in zelenjavo, delikatesa, mesnica, pekarna. Ob tem v podjetju poudarjajo, da so za kupce pripravili kar nekaj akcij z znižanimi cenami.

V dopoldanskih urah so obiskovalci v zelo lepem številu vstopali v trgovino, po nakupu pa jih je čakalo tudi presenečenje, saj so jih ob ponovnem odprtju povabili na obed, pridobitev pa so proslavili tudi s torto.  Zaposleni pa so obiskovalcem zaželeli, da bi se v trgovini dobro počutili.

Še en korak več po lanskoletnem dobrem poslovnem letu

Šmarska trgovina, ki se po novem razprostira na okoli 700 kvadratnih metrih površine in je nekoliko manjša kot prej, velja za eno izmed večjih v Obsotelju in na Kozjanskem. Družinsko podjetje Kea Tuš ima sicer trenutno v lasti 32 živilskih trgovin v celjski, mariborski, prekmurski in primorski regiji. Zaposlujejo okoli 280 ljudi. Po oceni direktorja Kukovičiča je podjetje lani poslovalo zalo dobro, se pa z več izzivi soočajo z letošnjem letu.

Direktor poudarja, da imajo kar nekaj težav pri dobavi surovin, pritiski so na dvig cen, ki so tudi posledica dviga cen energentov in surovin. Ob tem poudarjajo, da se trudijo nove cene korigirati tako, da ne prelagajo celotno breme na končnega potrošnika, pač pa poskušajo breme enakomerno porazdeliti.

Trgovski kompleks v Šmarju pri Jelšah bo ob trgovini z mobilno tehnologijo kmalu popestrila še ena trgovina z oblačili, tako se bo trgovska ponudba v tem delu kraja še bolj bogata in pestra.

V videu si oglejte, kaj o odprtju prenovljene trgovine v Šmarju pri Jelšah pravi direktor družinskega podjetja Kea Šentjur, Boštjan Kukovičič:

In še fotogalerija:

E. Š.