Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Po drugem in tretjem turnirju košarkarske Veteranske lige Kemoplast Kozjansko tekmovalce čaka samo še zadnji turnir


Z drugim ter tretjim turnirjem se je nadaljevala Veteranska liga Kemoplast Kozjansko. Drugi turnir se je odvil v petek, 18. februarja, tretji pa 14 dni kasneje, 4. marca.

Končni izkupiček drugega turnirja je bil enak kot na prvem, čeprav je bil sam potek tekem nekoliko drugačen. V prvi tekmi sta se pomerila ekipi Ceštromar in ŠD Kozje. Kozjani so hitro naredili nekaj razlike, ki so jo zanesljivo obdržali do konca in v drugem polčasu še nekoliko povečali. V drugi tekmi med ekipama ŠD Kozje in Dren Lesično sta se v prvem polčasu ekipi izmenjevali v vodstvu. V drugem polčasu je ekipa iz Kozjega naredila nekaj točk prednosti, nakar so igralci Drena odgovorili z zadetimi trojkami, skupaj so jih zadeli kar enajst, in zabeležili še eno zmago nad sosedi iz Kozjega. V tretji tekmi se je ekipa Ceštromar dobro upirala ekipi Dren Lesično, ki se nikakor ni uspela odlepiti na večjo razliko, so pa imeli tekmo ves čas pod nadzorom in ostali neporaženi.

Tretji turnir prinesel drugačne rezultate kot prva dva

Tretji turnir se je razpletel nekoliko drugače kot prva dva. Zmagovalci prvih dveh turnirjev, ekipa Dren Lesično, se je v tekmi proti ekipi ŠD Kozje že v prvem polčasu znašla v dvomestnem zaostanku, ki ga niso uspeli izničiti vse do konca tekme. Igralci ekipe ŠD Kozje so tekmo mirno pripeljali do zmage in s tem povzročili, da bo liga zanimiva do konca, saj bo o naslovu prvaka odločala zadnja tekma zadnjega – četrtega turnirja.

Ekipa Dren Lesično se je morala tudi v drugi tekmi potruditi za zmago, saj  je ekipa Ceštromar držala izenačen rezultat do nekaj minut pred koncem tekme. V zaključku pa je ekipa iz Lesičnega le prišla do pete zmage v sezoni. Ekipa Ceštromar je na splošno odigrala najboljši turnir letos, saj se je tudi ekipi ŠD Kozje dobro upirala v prvem polčasu. V drugem pa so igralci iz Kozjega stopili na plin in zabeležili novo zanesljivo zmago. Liga se bo s četrtim turnirjem zaključila čez štirinajst dni.

Lestvica po koncu 3. turnirja

R. G.