Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Ligi badmintona in namiznega tenisa se bližata koncu, ob tem prihaja do preobratov na vrhu lestvice


Končuje se prvi del Lige v badmintonu ABH Šport Kozjansko, igralci pa se bodo imeli možnost boriti za višja mesta še v drugem delu te lige. Prav tako se končuje Liga namiznega tenisa Senčniki Border Kozjansko, kjer je na zadnjem krogu prišlo do spremembe na vrhu lestvice. 

S tekmami sedmega kroga se je zaključil prvi del Lige v badmintonu ABH Šport Kozjansko, ki pa še ni popolnoma končan, saj so neodigrane še tri tekme. V sedmem krogu je bilo moč videti veliko presenečenje, saj je bila ekipa ŠD Podsreda GP Team boljša od vodilne ekipe BK Pišece Preprosto najboljši. Slednja na tekmo ni prišla v najmočnejši postavi in je doživela prvi poraz v sezoni, prav tako je ekipa GP Team po uvodnih štirih porazih nanizala še drugo zmago.

V preostalih tekmah je ekipa ŠD Kozje IST Avtodeli zabeležila dve zanesljivi zmagi, bolj izenačeno pa je bilo na tekmi med ekipama TK Brestanica in ŠD Podsreda mladi, ki so jo dobili tekmovalci iz Brestanice. Naslednji teden je namenjen odigravanju prestavljenih tekem, nato pa sledi še drugi del lige, kjer se bodo še enkrat pomerile ekipe med 1. in 4. mestom ter med 5. in 8. mestom.

Lestvica lige v badmintonu
Proti koncu Lige namiznega tenisa na vrhu lestvice prišlo do preobrata

Sedmi in osmi krog Lige namiznega tenisa Senčniki Border Kozjansko sta prinesla dva derbija med prvimi tremi ekipami, ki so bile do zdaj še vse tri neporažene. V prvem derbiju je ekipa Kavarnica Sofy premagala ekipo NTK NEK Krško, ki je bila nato v drugem boljša od ekipe KTI Elektronika. O končnem vrstnem redu na prvih treh mestih pa bo odločala tekma zadnjega kroga, ko se bosta med sabo pomerili še ekipi Kavarnica Sofy in KTI Elektronika. Med ostalimi tekmami velja izpostaviti še dve zelo izenačeni tekmi. V lokalnem dvoboju med dvema domačima ekipama TK Kozje Senčniki Border in ŠD Kozje ABH Šport je bila boljša slednja, najtesnejšo zmago pa je zabeležila še ekipa ŠD Sladka Gora-Lemberg proti ekipi Mizarstvo Žgajner.

Lestvica lige v namiznem tenisu

R.G.