Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Liga namiznega tenisa s februarjem vstopa v drugo polovico, odigran tretji krog Zimske veteranske lige malega nogometa Kozjansko


Tudi v februarju se pod okriljem ŠŽ Kozje nadaljujeta liga malega nogometa ter liga namiznega tenisa, slednja se je z 5. in 6. krogom prevesila v drugo polovico, vedno bolj znani pa postajajo tudi favouriti za prva tri mesta ob koncu sezone.

S tekmami petega in šestega kroga se je sezona v Ligi namiznega tenisa Senčniki Border Kozjansko prevesila v drugo polovico. Tri kroge pred koncem je bolj ali manj že jasno, katere tri ekipe se bodo pomerile za prva tri mesta. Ekipa KTI Elektronika, NTK NEK Krško in Kavarnica Sofy so še brez poraza, v zadnjih treh krogih pa bo vedno na sporedu po en derbi med njimi. Ostale ekipe se bodo kot kaže borile le za nehvaležno četrto mesto, kjer je v najboljšem položaju ekipa TK Kozje Senčniki Border, ki pa ima tekmo manj, saj je bil lokalni derbi proti ekipi ŠD Kozje ABH Šport prestavljen zaradi izolacij. Če imamo tri ekipe, ki so še brez poraza, pa nimamo več nobene ekipe brez zmage, kot zadnji je to uspelo ekipi ŠD Sladka Gora-Lemberg.

Lestvica po 6. krogu
Na tretjem krogu lige malega nogometa do spremembe na vrhu lestvice

Derbi tretjega kroga Zimske veteranske lige malega nogometa Kozjansko je bila tekma med vodilno ekipo ŠD Kozje in ekipo Avtovleka Hana. Slednji so povedli že v prvi minuti, nato pa so Kozjani obrnili rezultat in celo povedli s 3:1, vendar je ekipa Avtovleka Hana uspela rezultat izenačiti. Po sploh prvem neodločenem rezultatu v sezoni je ekipa iz Kozjega padla na drugo mesto lestvice, ekipa s Svetega Štefana pa se je povzpela na tretje. Na roko ji je šel tudi rezultat druge tekme v kateri je ekipa ŠD Podsreda tesno izgubila proti ekipi ŠD Bistrica.

Ekipa iz Podsrede je tako padla na četrto mesto, ekipa iz Bistrice ob Sotli pa je zabeležila prvo zmago v sezoni. Na to pa še vedno čaka ekipa ŠK Virštanj, ki se je tokrat skoraj cel polčas dobro upirala proti ekipi Trik Loka pri Žusmu, na koncu pa vendarle zabeležila visok poraz. Ekipa iz Loke je še edina s polnim izkupičkom in se je zavihtela na vrh lestvice.

Lestvica po 3. krogu

SŽ Kozje / R.G.