Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poskus umora v domu upokojencev


V nekaj dneh sta se na Celjskem zgodila poskusa uboja in umora. Obakrat z nožem. Žrtvi na srečo nista v smrtni nevarnosti.

Danes ponoči so policisti v enem od domov upokojencev na območju celjske policijske uprave obravnavali poskus umora. 64-letni stanovalec je z nožem poškodoval 71-letnega sostanovalca. Storilca so na kraju prijeli in mu odredili pridržanje. 71-letni oškodovanec je hudo poškodovan po prvih podatkih ni v smrtni  nevarnosti.  V omenjenem primeru policija še zbira obvestila o sumu storitve kaznivega dejanja poskusa umora.

Policija še vedno išče osumljenca za poskus uboja, obravnavali tudi več nasilja v družini

Včeraj so policisti že poročali o poskusu uboja v Celju, o čemer smo pisali tukaj. Policisti osumljenega moškega še vedno iščejo.

Policisti so v zadnjih treh dneh na našem območju obravnavali tudi tri sume storitve kaznivih dejanj nasilja v družini. Osumljene bodo kazensko ovadili, izrekli so jim tudi ukrepe prepovedi približevanja žrtvam nasilja. V lanskem letu so ukrepe prepovedi približevanja žrtvam nasilja, izrekli 260 nasilnežem. Vsako nasilje je nedopustno, sporočajo s PU Celje. Policisti bodo tudi v prihodnje na območju naše policijske uprave storili vse za zaščito žrtev nasilja, proti storilcem pa bodo dosledno in takoj ukrepali.

foto: pixabay