Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Izdelki Steklarne Rogaška v rokah Luke Dončića


Steklarna Rogaška je z lastno blagovno znamko Rogaška močno vpeta v mnoge prepoznavne medijske izbore, pri katerih zmagovalci prejmejo unikatno kristalno umetnino, ki jo izdelajo slatinski steklarski mojstri.

Eden takšnih je tudi izbor Športne osebnosti leta, ki ga že od leta 2008 prireja športni dnevnik Ekipa. Steklarna Rogaška za športno osebnost vsako leto izdela čudovit ročno brušen unikaten pokal.

Na zadnjem izboru je to že tretjič zapored postal slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić, ki zadnja leta s svojimi mojstrovinami v ligi NBA navdušuje celoten košarkarski svet. Luka Dončić je tako že tretjič prejel unikaten kristalni pokal izpod rok (in ust) steklarskih mojstrov Steklarne Rogaška.

Unikaten kristalni pokal za športno osebnost leta krasi tudi vitrino še enega slovenskega košarkarskega zvezdnika in nekdanjega kapetana slovenske reprezentance Gorana Dragića, ter seveda mnogih drugih slovenskih športnih zvezdnikov (Tina Maze, Anže Kopitar,…), ki so se doslej okitili s tem prestižnim nazivom.

Tudi sicer pa je Steklarna Rogaška s svojo lastno blagovno znamko Rogaška močno vpeta v prepoznavne medijske projekte. Poleg izbora Športne osebnosti leta, slatinski steklarski mojstri izdelujejo tudi unikatne kristalne kipce za prireditvi Fatalna ženska in Fatalni moški, prav tako vsako leto izdelajo unikatno kristalno krono, ki jo podelijo zmagovalki in zmagovalcu tekme svetovnega pokala v alpskem smučanju na Sljemenu, v Steklarni Rogaška izdelujejo tudi Kristalni Triglav, ki velja za slovenski turistični oskar, itd..

In ne samo v Sloveniji ter soseščini, Steklarna Rogaška je s svojimi kristalnimi mojstrovinami prisotna na prav vseh svetovnih kontinentih.