Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Terme Olimia s srčno dobrodelno gesto


Terme Olimia tudi letos s srčno dobrodelno gesto namesto nakupa poslovnih daril prinašajo toplino in veselje v okoliške domove. Kar stotim otrokom iz socialno šibkejših družin so prižgali iskre v očeh: skupaj z božičkom so na dom dostavili čudovita praktična darila in osrečili celotno družino. Praznično dobro delo je le eno v vrsti mnogih, saj je družbena odgovornost tudi sicer močno vtkana v vsakdan Term Olimia.

Solidarnost in čut za sočloveka sta izjemnega pomena, tudi za podjetja. Tega se dobro zavedajo v Termah Olimia, kjer že drugo leto zapored sredstva, sicer namenjena nakupu daril poslovnim partnerjem, vračajo v lokalno okolje – med tiste, ki jih najbolj potrebujejo. “V prazničnem času, polnem obdarovanj in ljubezni, ne smemo in ne želimo zapostaviti tistih, ki zaradi manj ugodnega socialnega položaja doživljajo stisko,” pojasnjujejo v Termah Olimia. Z družbeno odgovorno držo tako segajo v toplino domačih domov in je prinašajo še več. Osrečili so kar 100 otrok iz okoliških krajev, pa tudi njihove starše. V sodelovanju z dobrodelnima aktivistkama Andrejo Martinović in Klavdijo Ramšak iz projekta “Dar otroku” so ustvarili neprecenljivo srčno zgodbo.

To je najlepše darilo!

Radosten krik, solze sreče, poskakovanje od veselja, izrazi navdušenja, hvaležnost staršev … so najboljši in jasen dokaz, da je dobrodelna gesta potrkala na srca ranljivih. “Mami, ati, darilo sem dobil!” se je večkrat slišalo iz domov, kjer so s široko odprtimi vrati sprejeli dobrodelni aktivistki v spremstvu božička in se zahvalili za srečo, ki so jo prinesli. Otroci so prejeli vse tisto, kar si najbolj želijo in tudi potrebujejo: od termo stekleničke, zvezkov, barvic, otroške igre, do prave praznične olimske čokolade. Piko na i pa je naredila čudovita ilustracija, ki jo je narisala znana ilustratorka Nea Likar.

Več kot le prestolnica termalnih užitkov

Terme Olimia, ki se ponašajo s številnimi laskavimi nazivi, nenehno presegajo meje svojega delovanja z družbeno odgovornimi nagovori, ki ljudem, srčiki termalnih kompleksov, prinašajo še več. Družbena odgovornost je zanje ključnega pomena – izvajanje in podpora številnim aktivnostim ter projektom je celoleten proces, ki se ne konča. Sodelujejo tudi z različnimi neprofitnimi, socialnimi in dobrodelnimi društvi ter ustanovami.

V Termah Olimia verjamejo, da lahko vsi, tako posamezniki kot tudi podjetja, z majhnimi gestami naredimo velike korake in prispevamo k boljši družbi, k lepšem vsakdanu. “Terme Olimia nismo samo bazeni in hoteli, temveč podjetje, ki je odgovorno do zaposlenih, gostov, poslovnih partnerjev in okolja. Začenši na lokalni ravni, s cilji na globalni, nam nikoli ne zmanjka idej, ki se navezujejo na dobrodelnost in pomoč. Prizadevamo si za dolgoročno in pravično rast družbe, kjer poskušamo s svojimi dobrodelnimi potezami vsakemu njenemu članu zagotoviti boljše življenje,” je družbeno odgovorno ravnanje Term Olimia uokviril direktor marketinga in prodaje, Vasja Čretnik. K temu nedvomno pritrjuje tudi srčna dobrodelna akcija obdarovanja otrok.