Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Najboljši ribiči med policisti in policisti med ribiči prihajajo s Kozjanskega in Obsotelja (foto)


Novembra se je zaključila letošnja »Liga – ribolov Policijske uprave Celje« v kateri je sodelovalo 26 aktivnih in upokojenih policistov Policijske uprave Celje, ki so istočasno tudi strastni ribiči. Najvišja mesta letošnje lige so šla policistom s Kozjanskega in Obsotelja.

»Liga – ribolov Policijske uprave Celje« je letos potekala od konca aprila do novembra. Policisti so uspeli pripraviti devet tekmovanj na različnih lokacijah, in sicer na ribnikih Jelenče, Kidričevo, Videž, Trasa, Rogatec in Jernejček. Največja dnevna teža letošnjih tekmovanj je bila 108 kg, skupni ulov zmagovalca pa je znašal skoraj 370 kg.

Prvo mesto si je letos priboril Aleš Lešnik s Policijske postaje Šmarje pri Jelšah, drugi je bil Andrej Pristovnik s Postaje mejne policije Bistrica ob Sotli, na tretjem mestu pa je letošnje tekmovanje zaključil Aleš Bogatin s Policijske postaje Rogaška Slatina.

Z nazivom »car lige« in pokalom, se je okitil Robert Majer s Policijske postaje Rogaška Slatina, ki se lahko pohvali tudi z največjim letošnjim ulovom – 4.8 kg težkim krapom.

“Vsem tekmovalcem želimo, da jim bo uspelo v prihodnjem letu pripraviti še več tekmovanj in druženj in da bodo ob celodnevnih ribolovih pozabili na stresno delo in pridno nabirali nove moči za vsakodnevne obveznosti.

Posebna zahvala za pripravo in izvedbo tekmovanj gre Alešu Bogatinu in Robertu Majerju ter Policijskemu sindikatu Slovenije za podporo,” so ob zaključku lige zapisali na PU Celje.

foto: PU Celje