Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Hitro testiranje na covid-19 v Citycentru Celje odslej brezplačno


V Citycentru Celje je od danes, 8. 11. 2021, naprej in do preklica na voljo brezplačno hitro testiranje na covid-19 za vse za osebe, ki imajo urejeno obvezno zdravstveno zavarovanje. Hitro testiranje poteka vsak dan od ponedeljka do sobote med 8. in 13. uro ter med 14. in 20. uro, in sicer na zunanjem parkirišču pri Gala Caffe.

Obiskovalci največjega nakupovalnega središča na Celjskem bodo tako lahko odslej brezplačno opravili hitri antigenski test. Ustni rezultat prejmejo približno v 15. minutah, v obliki SMS sporočila pa v roku dveh ur. Testirajo se lahko samo osebe brez simptomov, ki so v Sloveniji zdravstveno zavarovane ter imajo pri sebi veljavno zdravstveno izkaznico in osebni dokument.

Še naprej varno in brezskrbno nakupovanje

Z najvišjimi higienskimi standardi svojim obiskovalcem še naprej zagotavljajo prijetno in varno nakupovanje. Higienski ukrepi, kot so dovajanje svežega zraka, zadostna količina razkuževalnikov in natančno čiščenje vseh stičnih točk, so certificirani s strani inšpekcijske službe TÜV AUSTRIA. V nakupovalnem središču Citycenter Celje veljajo najbolj aktualni zaščitni ukrepi, kot so preverjanje pogoja PCT obiskovalcev na vhodih,  nošenje zaščitne maske in upoštevanje pravila 10 kvadratnih metrov na stranko. Otroški park Džungla ostaja odprt, vendar do nadaljnjega ne bo praznovanja otroških rojstnih dni.