Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Odigrana dva koncerta Rokovega poletja 2021, sledijo še štirje (foto)


Rokovo poletje 2021 je postreglo že z dvema vrhunskima koncertoma in tako zaokrožilo prvo tretjino dogajanja. V torek v Muzeju baroka sledi še Ples saksofonov, nakar se dogajanje seli v cerkev sv. Roka, kjer bodo na sporedu še trije vrhunski koncerti.

Prvi koncert je bil v osrednji razstavni dvorani Muzeja baroka na poletno muzejsko noč. Nastopila je Petra Bračko na čembalu. Koncert je ob sprostitvi ukrepov minil v duhu starih časov – z zdravico in s prigrizkom po koncertu.

Drugi koncert se je zaradi sončnega vremena in toplotne obremenitve namesto v atriju zgodil v muzeju baroka, ki je ponujal prijetno ohlajen ambient. Obiskovalci so tako uživali v kantavtorskem večeru dua 3:rma, v katerem muzicirata Maša But in Urška Supej. Po koncertu pa je vse čakala še osvežitev v atriju muzeja.

Utrinki s prvih dveh koncertov:

Sledijo še štirje koncerti

Rokovo poletje 2021 bo do konca avgusta ponudil še štiri vrhunske koncerte. 6. 7., ob 20. uri, bo v atriju Muzeja baroka še koncert Ples saksofonov, nato pa se dogajanje seli v cerkev sv. Roka, kjer bodo odigrani še trije koncerti. Celoten program najdete tukaj. Vstopnice po 8 € so na voljo v Muzeju baroka in pol ure pred vsakim koncertom, nekaj vstopnic po promocijski ceni pa najdete še na Polovička.si.

foto: Muzej baroka