Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Muca Copatarica otvorila novo leto v bistriški knjižnici, v Kozjem leto zaključili s kuharsko delavnico


Med tem, ko so v Knjižnici Bistrica ob Sotli novo leto začeli s prebiranjem knjige o Muci Copatarici, so v Kozjem prejšnje leto zaključili s kuharsko delavnico.

V Knjižnici Bistrica ob Sotli so novo leto otvorili s prazničnim druženjem. Obiskali so jih otroci iz vrtca Pikapolonica, ki deluje v okviru tamkajšnje osnovne šole. Mladim obiskovalcem so prebirali knjigo avtorice Ele Peroci, Muco Copatarico. Ob tem so zaposleni zapisali naslednje: “Prav gotovo bodo odslej doma pridno pospravljali svoje copatke! Razen seveda, če bodo tudi oni želeli najti hiško Muce Copatarice. No, v tem primeru se z njimi odpravite v našo krajevno knjižnico …

V knjižnici Kozje so prejšnje leto zaključili s čarobno praznično kuharsko delavnico, kjer so se članice Univerze za tretje življenjsko obdobje pod vodstvom izkušene kuharice Slavice Javornik naučile pripraviti okusne praznične dobrote. Po dogodku so zapisali naslednje: “V prijetnem prazničnem vzdušju smo skupaj ustvarili trenutke okusov in smeha,” in vsem zaželeli lepe praznike.

Vir foto: FB/Knjižnica Kozje