Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Valeta in sprejem pri županu za devetošolce OŠ Rogatec (foto)


Devetošolci po Sloveniji te dni jemljejo slovo od osnovnošolskih klopi. Nič drugače ni v Rogatcu, kjer so te dni devetošolci tamkajšnje šole najprej zaplesali na valeti, nato pa je najbolj izstopajoče učence sprejel še župan občine Rogatec Martin Mikolič.

Valeta na OŠ Rogatec je tudi letos potekala v nekoliko drugačni izvedbi. Učenci so namreč poslovilni osnovnošolski ples zaplesali brez prisotnosti staršev. Na dogodek sta bila povabljena župan občine Rogatec Martin Mikolič in vodja oddelka za družbene dejavnosti na občini Agata Tepeš. Svečani dogodek so obeležili s kratko prireditvijo, podelitvijo spričeval, pohval in priznanj ter pogostitvijo v novo opremljenih večnamenskih prostorih.

Valeti je naslednji dan sledil še sprejem najboljših učencev OŠ Rogatec pri županu. Tudi v letošnjem šolskem letu so učenci OŠ Rogatec dosegli vrhunske rezultate iz tekmovanja znanja, zato se je na sprejemu zbralo lepo število devetošolcev.

Na fotografiji stojijo: Gal Ivanuš- DRŽAVNO SREBRNO FIZIKA, Amadej Volasko- DRŽAVNO SREBRNO MATEMATIKA, Tian Vrtnik- DRŽAVNO SREBRN0 FIZIKA IN ODLIČEN USPEH VSA LETA OŠ izobraževanja, Liam Berlet- DRŽAVNO ZLATO ANGLEŠČINA IN DRŽAVNO SREBRNO IZ BIOLOGIJE, Tomaž Režek- DRŽAVNO SREBRNO MATEMATIKA in DRŽAVNO SREBRNO IZ KEMIJE. Svečani podelitvi so prisostvovali tudi mentorji profesorji: Jagodič Kornelija, Stanislav Bobek, Estera Antolinc in Marta Butolen. Na fotografiji so tudi župan občine Rogatec Martin Mikolič, podžupanja občine Rogatec Mojca Šmit, ravnateljica OŠ Rogatec Alenka Virant in pomočnica ravnateljice mag. Samanta Žibert.

foto: OŠ Rogatec