Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina od 10. 3. do 15. 3. 2021 (voznik začetnik pijan s ceste, natočil gorivo in odpeljal ne da bi plačal, pogrešano 18-letnico kmalu našli,…)


Rogaška Slatina, 10.3.2021

Policisti so bili obveščeni o delovni nesreči. Delavec se je pri vzdrževanju delovnega stroja lahko telesno poškodoval in je bil odpeljan v ZD Rogaška Slatina, kjer so mu oskrbeli rano. Policisti nepravilnosti pri tem niso ugotovili, zato bodo o dogodku na tožilstvo posredovali poročilo.

Rogaška Slatina, 12.3.2021

Z bencinskega servisa v Rogaški Slatini so bili obveščeni, da je neznana stranka natočila gorivo v vrednosti 20 eur, računa pa ni poravnala. Policisti zbirajo obvestila in bodo neznanca kazensko ovadili.

Rogaška Slatina, 12.3.2021

Na PP se je zglasil občan, ki je prijavil, da mu znanec ne vrne prikolice, ki mu jo je ta pred nekaj dnevi posodil. Dogovorjena sta bila, da jo vrne isti dan, sedaj pa se mu na klice ne javlja več. Policisti so ugotovili, da so izpolnjeni elementi kaznivega dejanja zatajitve in so začeli z zbiranjem obvestil o dejanju.

Rogaška Slatina, 12. 3.2021

Policisti so bili obveščeni o pogrešanju 18 letne najstnice, ki je zjutraj odšla v šolo in se ob običajni uri ni vrnila domov. Policisti so pričeli z zbiranjem obvestil in osebo kmalu izsledili v Celju.

Rogaška Slatina, 13.3.2021

Policisti so bili obveščeni, da je na strmem pobočju pod Drevenikom opaženo poškodovano vozilo. Ugotovljeno je bilo, da je bil v prometni nesreči udeležen voznik začetnik, ki je vozil pod vplivom alkohola in prometno nesrečo povzročil zaradi neprilagojene hitrosti. Zaradi stopnje alkohola bo o prenehanju veljavnosti vozniškega dovoljenja odločalo sodišče.

Rogaška Slatina, 13.3.2021

Policisti so ustavili voznika osebnega avtomobila, ki je policistom v križišču izsilil prednost. Med postopkom se je izkazalo, da je vozil pod vplivom alkohola, saj je imel v litru izdihanega zraka kar 0,90 g alkohola. Zaradi izsiljevanja prednosti mu je bil izdan plačilni nalog, o prenehanju veljavnosti vozniškega dovoljenja in denarni kazni zaradi vožnje pod vplivom alkohola pa bo odločalo sodišče.

Irje 13.3.2021

Policisti so bili obveščeni od prometni nesreči na obvoznici, v kateri je bil udeležen motorist. Ugotovljeno je bilo, da je voznik motornega kolesa zaradi neprilagojene hitrosti trčil v obcestno škarpo, se pri tem hudo telesno poškodoval in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v SB Celje.

Rogatec, 15.3.2021

Policisti so bili obveščeni o delovni nesreči. Z zbiranjem obvestil in opravljenim ogledom je bilo ugotovljeno, da je zaposleni menjaval nož na stružnici in se pri tem lahko telesno poškodoval. Policisti bodo o dogodku na tožilstvo posredovali poročilo.

Rogatec, 15.3.2021

Policisti so neposredno ob nezakonitem prehodu državne meje prijeli 2 državljana Kosova in enega državljana BIH. Po opravljenih formalnostih, so bili tujci naslednji dan predani hrvaškim varnostnim organom.