Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Začasna prepoved obiskov v Domu upokojencev Šmarje pri Jelšah


Dom upokojencev Šmarje pri Jelšah zaradi bistvenega poslabšanja epidemiološke slike v Šmarju in neposredni okolici, včeraj so v Šmarju potrdili tri nove okužbe – več tukaj, v sklopu zamejevanja prenosa okužbe z novim koronavirusom začasno prepoveduje obiske.

Začasna prepoved velja do ponedeljka, 10. 8. 2020.

Vse svojce ob tem obveščajo, da se stanovalci počutijo dobro. “Ker želimo, da tako ostane tudi v bodoče, se zaposleni po najboljših močeh trudimo, da je zanje v času omejitev vaših obiskov, dobro poskrbljeno. Poleg osnovne oskrbe in zdravstvene nege redno potekajo individualna fizioterapija, delovna terapija in družabništvo v manjših skupinah ali posamično,” zapišejo v domu.

Svojcem bo še naprej omogočena komunikacija s stanovalci preko telefonskih pogovorov ter video klicev. Obiski bodo še naprej pod posebnimi protokoli omogočeni pri osebah, kjer je prišlo do bistvenega poslabšanja zdravstvenega stanja.

O vseh spremembah bodo obveščali telefonsko (oddelčna sestra ali zdravnik) in splošne informacije objavljali na spletni in Facebook strani Doma upokojencev Šmarje pri Jelšah. Dosegljivi pa so tudi na ustaljenih telefonskih številkah.