Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Rok Kidrič se preko Turčije vrača v 1. slovensko nogometno ligo


Nogometni klub Bravo je nova destinacija šmarskega nogometaša Roka Kidriča, s čemer se vrača v slovensko nogometno prvoligaško tekmovanje, kjer je nazadnje nastopal v dresu ljubljanske Olimpije.

25-letni Kidrič, se iz polletne posoje v turškem drugoligašu Belusporju, kamor ga je posodila Olimpija, seli v drugega ljubljanskega prvoligaša, znanega predvsem po kvalitetnem delu z mladimi nogometaši.

V Turčiji je 196 cm visoki centralni napadalec odigral 14. tekem, večinoma v prvi postavi, pri tem dosegel en zadetek ter dvakrat asistiral. Pred tem je v prvi polovici lanske sezone z nekoliko skromnejšo minutažo sedemkrat nastopil za Olimpijo, a ni dosegel zadetka. Kidrič je sicer v  69 tekmah prve lige v dresu Ankarana, Aluminija in Olimpije dosegel skupaj 16 zadetkov.

Rokovi klubi v dosedanji karieri: Šmarje pri Jelšah, Šmartno, Celje, Dravinja, Drava, Dob, Ankaran, Aluminij, Olimpija, Boluspor in zdaj Bravo.

Kidrič je z Bravom podpisal dveletno pogodbo in bo letos drugi nogometaš matičnega kluba NK Šmarje pri Jelšah, ki bo nastopal v slovenski prvi ligi. Za Ligo prvakov se bo v dresu NK Celja potegoval Lan Štravs, intervju s katerim lahko preberete TUKAJ.

NK  Celje pot proti Ligi prvakov začenja proti Ircem

Žreb v Nyonu je določil, da bo nasprotnik NK Celje v 1. krogu kvalifikacij za Ligo prvakov irski Dundalk. Odigrano bo eno srečanje in sicer v sredo 19.08.2020 ob 19:00 uri na Szusza Ferenc Stadionu v Újpestu, 10 kilometrov severno od Budimpešte.

R. Č., vir foto: FB NK Bravo