Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Kako preko razpisov priti do sredstev

SPOT svetovanje Savinjska vabi na spletni seminar z naslovom: KAKO PREKO RAZPISOV PRITI DO SREDSTEV, ki bo v petek, 19. junija 2020, ob 10. uri.

Predstavili bomo aktualno stanje razpisov za podjetnike in odgovorili na vprašanje kako preko razpisov priti do finančnih sredstev. Prejeli boste tudi informacije o novostih, spremembah in pričakovanjih na področju nepovratnih sredstev ter ugodnih kreditov.

Spletni seminar je namenjen mikro, malim in srednje velikim podjetjem, trajal bo 2 pedagoški uri in je za udeležence brezplačen. Organizira ga Razvojna agencija Sotla, SPOT svetovanje Savinjska, v sodelovanju z MPI Vrelec d.o.o.

Izvajalec seminarja bo podjetje TIKO PRO d.o.o., ki je specializirano za pomoč podjetjem pri črpanju nepovratnih sredstev v Sloveniji in EU. Z nami bosta ga. Martina Anderlič, direktorica in ga. Ana Kovačič, vodja prodaje in marketinga.

Potek spletnega seminarja

Spletni seminar bo potekal v ON-LINE obliki (v živo), in sicer med 10.00 in 11.30.

Število mest je omejeno.

Za udeležbo na spletnem seminarju morate posredovati svoj e-naslov, s katerim boste vstopali v program za sodelovanje v spletnem seminarju. Vsa navodila in napotke za sledenje spletnemu seminarju boste prejeli na vaš elektronski naslov ob potrjeni prijavi oziroma pred izvedbo spletnega seminarja.

Predlagamo, da nam že ob prijavi pošljete vaša morebitna vprašanja, saj bomo tako lahko zagotovili sprotne odgovore predavateljev spletnega seminarja.

Na spletni seminar se je potrebno prijaviti s prijavnico (dobite jo tukaj – klik), ki jo izpolnjeno pošljite na elektronski naslov: [email protected]. Prijave zbiramo do srede, 17. 6. 2020, oziroma do zapolnitve prostih mest. Vabljeni, da se nam pridružite.