Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Velike kršitve hitrostnih omejitev, pobeg pred policisti pri Dobju končan na travniku


radar policijaV petek so policisti v Dolah, na območju Policijske postaje Šentjur, so vozniku v naselju izmerili hitrost 95 km/h.

Izven naselja Kostrivnica, prav tako na območju Policijske postaje Šentjur, so na območju, kjer so se lani zgodile tri smrtne prometne nesreče, obravnavali voznika, ki je vozil 133 km/h.

Med rednim nadzorom cestnega prometa so v petek dopoldne na avtocesti izven naselja Dramlje, pri izvajanju meritev hitrosti, izmerili hitrost voznika osebnega avtomobila, ki je vozil iz smeri Ljubljane proti Mariboru s hitrostjo 213 kilometrov na uro. Za kršitev so mu izdali plačilni nalog z globo 1.200 € in izrekli stransko sankcijo devetih kazenskih točk.

V soboto so policisti v Dobju pri Planini ustavljali občana, ki je v naselju prekoračil dovoljeno hitrost. Voznik na znake policistov ni ustavil in je s pospešeno hitrostjo odpeljal naprej ter zapeljal z vozišča na travnik, pri čemer si je na vozilu poškodoval podvozje. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je imel 0,80 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka.

Preberite celotno današnje poročilo Policijske uprave Celje

*slika je simbolična