Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 20. 4. 2020 (zaradi pijače brez dovoljenj, odvrgel smeti v gozd in jih tudi pospravil)


policijska-postaja-smarjeVOŽNJA POD VPLIVOM ALKOHOLA

15. 4. in 18. 4. 2020, je patrulja ustavila dva voznika osebnega vozila, ki jima je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,65 in 0,81 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Obema udeležencema je bilo vozniško dovoljenje odvzeto, nadaljnja vožnja pa prepovedana. Zoper oba so na pristojno sodišče podali obdolžilni predlog.

ODVRGEL SMETI V GOZD

16. 4. 2020, smo obravnavali občana, ki je v gozd v naselju Šmarje pri Jelšah, odvrgel smeti. Na ukaz policista, je smeti nato odstranil. Zoper navedenega pa bo uveden postopek o prekršku.

POVZROČIL PROMETNO NESREČO TER POBEGNIL

18. 4. 2020 v večernem času so policisti v kraju Ješovec pri Šmarju, obravnavali prometno nesrečo, do katere je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti povzročitelja. Slednji je pred prihodom policistov, kraj zapustil oz. s kraja pobegnil. Zoper povzročitelja bo prekrškovni organ uvedel hitri postopek.

KRŠITEV ODLOKA

V prejšnjem tednu so policisti redno izvajali nadzor v zvezi spoštovanja Odloka o začasni splošni prepovedi gibanja in zbiranja ljudi na javnih mestih in površinah v Republiki Sloveniji ter prepovedi gibanja izven občin. Pri tem so zaznali večje število kršitev ter so bili zaradi storjenih prekrškov uvedeni predlogi drugemu prekrškovnemu organu.