Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 28. 4. 2020 (poškodovan pri delu z viličarjem, potepuški psi nad damjake)


policijska-postaja-smarje20. 4. 2020 – NEDOSTOJNO VEDENJE PRED ZDRAVSTVENIM DOMOM

Policisti so bili tega dne napoteni na kršitev javnega reda in miru, ki se je pripetila pred zdravstvenim domom v Šmarju pri Jelšah. S prihodom policistov na kraj se je kršitelj pomiril, zaradi ugotovljene kršitve pa mu je bil  izdan plačilni nalog.

21. 4. 2020 – OGOLJUFAN PREKO SPLETA

Na policijsko postajo se je zglasil občan, ki bi naj bil preko spleta ogoljufan za 250 EUR. Policisti so ugotovili, da je občan s prodajalcem komuniciral preko Facebooka in želel naročiti motorno vozilo. Prodajalcu je posredoval fotografijo kreditne kartice, ki je bila bremenjena. Prodajalec je v nadaljevanju zahteval dodaten denar in ni želel vrniti že plačanega denarja, komunikacijo pa je prekinil. Policisti še zbirajo podatke za izsleditev storilca.

23. 4. 2020 – SPOR MED ZAKONCEMA

Policisti so bili obveščeni, da je prišlo do verbalnega spora med dvema zakoncema, zaradi česar želita posredovanje policije. Na kraju samem je bil enemu izmed kršiteljev zaradi kršitev določil Zakona o javnem redu in miru izdan plačilni nalog.

ZASEG VOZILA ZARADI VEČKRATNIH KRŠITEV CESTNO PROMETNIH PRAVIL

Policisti so tega dne v naselju zaradi prekoračitve hitrosti ustavili in kontrolirali voznika osebnega avtomobila, ki je predhodno že večkrat huje kršil cestno prometna pravila. Zaradi navedenih okoliščin je bilo kršitelju zaseženo njegovo vozilo, zoper njega pa je bil podan obdolžilni predlog na okrajno sodišče v Celju.

24. 4. 2020 – NESREČA PRI DELU V SKLADIŠČU TRGOVINE

Policisti so opravili ogled kraja nesreče pri delu v skladišču ene izmed trgovin, kjer je bil delavec pri delu z viličarjem lažje telesno poškodovan. Policisti o okoliščinah dogodka še zbirajo obvestila in dokaze, po zaključku pa bodo o tem obvestili pristojno državno tožilstvo.

POTEPUŠKI PSI V OBORI POMORILI DIVJAD

Občan je tega dne obvestil policiste, da so mu potepuški psi tekom noči v obori pomorili pet damjakov in po dejanju s kraja zbežali. Policisti so na kraju pridobili opis enega izmed psov, o lastniku pa še poizvedujejo.

SPOR ZARADI CESTE

Tega dne je prišlo do verbalnega spora med dvema sokrajanoma, ki sta se sporekla zaradi ceste. Policisti so na kraju ugotovili kršitev javnega reda in miru in zoper enega izmed udeležencev uvedli prekrškovni postopek.