Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Srečanje z upokojenci 2019 v Občini Podčetrtek (foto, video)


V sredo, 18. Decembra so se v večnamenski športni dvorani v Podčetrtku na tradicionalnem srečanju zbrali starejši občani Podčetrtka in župan Peter Misja. Za vzdušje so s kulturnim programom poskrbeli otroci iz OŠ Podčetrtek z njeno podružnico. 

Že deseto srečanje zapovrstjo je ponovno združilo starejše občane in župana na tradicionalnem kosilu. Župan je prisotne lepo pozdravil. Zahvalil se jim je tudi za uspešno sodelovanje in jim zaželel lepe praznike. Predstavil je narejeno v prejšnjem letu, in načrte ki se obetajo za prihodnost. Bolj konkretno si lahko o predstavljenem preberete v tem članku(KLIK!).

img_2903Navzoče sta pozdravila tudi predstavnika obeh društev upokojencev Alojz Kajba iz Podčetrtka in Franc Vehovar iz Pristave pri Mestinju. Županu sta se zahvalila za vsakoletno povabilo in pozvala na nadaljevanje te tradicije. Vsem sta zaželela veliko zdravja in pa vse dobro ob prihajajočih praznikih.

 

 

 

Učenci osnovnih šol so pripravili lep program za popestritev druženja, in pokazali starejšim občanom, da so polni različnih talentov. Na odru se je plesalo, pelo, igralo in govorilo.

Utrinke si lahko pogledate v videposnetku in fotogaleriji:

Fotogalerija: