Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Lokalni podjetniki in obrtniki za otroke zbrali več tisoč evrov


img_1782-custom

Območna obrtno-podjetniška zbornica Šmarje pri Jelšah praznuje 40-letnico delovanja. Temu jubileju so letos, poleg svečanosti ob praznovanju, dodali tudi dobrodelno noto.

V akciji “Lokalni podjetniki za lokalne otroke” so namreč skupaj z Lions klubom Rogaška Slatina zbirali denarna sredstva za otroke, ki jim starši ne morejo omogočiti udeležbe na šolski zimski šoli v naravi.

Skupaj so zbrali 6.628,50 evrov, ki jih bodo v šolske sklade prejele vse osnovne šole Upravne enote Šmarje pri Jelšah.

V sklopu jubilejnega leta ob praznovanju 40-letnice delovanja je Območna obrtno-podjetniška zbornica Šmarje pri Jelšah skupaj z Lions klubom Rogaška Slatina pripravila dobrodelno akcijo zbiranja denarnih sredstev za lokalne otroke imenovano “Lokalni podjetniki za lokalne otroke”.

Namen akcije je bil omogočiti otrokom iz socialno šibkih družin užitke na snegu. Zbrana denarna sredstva bodo namreč namenjena vsem osnovnim šolam UE Šmarje pri Jelšah, ki bodo lahko s pomočjo teh sredstev na zimsko šolo v naravi odpeljale tudi otroke, katerih starši jim tega, zaradi slabih socialnih razmer, ne bi mogli omogočiti. Lokalni podjetniki in obrtniki so za lokalne otroke zbrali 6.628,50 evrov.

image003