Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Podčetrtek kmalu z novo Jagrovo trgovino in stanovanji


V Podčetrtku se v kratkem obetata dve veliki investiciji. Podjetje Jagros je že potrdilo gradnjo nove trgovine, pri gradnji stanovanjskih blokov pa naj bi obstajalo zgolj še eno vprašanje. In sicer, kateri gradbinec bo projekt gradnje stanovanj dobil.

Podjetje Jagros je za Štajerski val že potrdilo, da bodo v Podčetrtku začeli graditi novo trgovino. Nova Jagrova trgovina naj bi stala na zemljišču med trgovino Tuš Kea in Večnamensko športno dvorano. Kdaj bo nova trgovina zgrajena naj bi bilo znano v naslednjih dneh, ve pa se že, da bo ta podobna novi Jagrovi trgovini, ki je bila v Šentjurju odprta poleti.

Zemljišče na katerem bo stal novi Jager je podjetje Jagros odkupilo od Ivana Cajzeka, sicer lastnika podjetja GIC Gradnje, ki v Podčetrtku načrtuje gradnjo stanovanjskega bloka. Da ima podjetje GIC Gradnje velike načrte tudi v Podčetrtku nam je Cajzek potrdil že pred meseci, ko je njegovo podjetje pridobilo posel na ljubljanskem letališču. GIC Gradnje ima sicer za gradnjo dveh stanovanjskih blokov že pridobljeno gradbeno dovoljenje. A, kot je za Štajerski val povedal župan občine Podčetrtek Peter Misja, naj bi zanimanje za gradnjo izkazal še en vlagatelj. Naj pa bi bila, kdorkoli bo gradil stanovanjske bloke v Podčetrtku, Občina Podčetrtek pripravljena sofinancirati projekt, saj se zveda manjka stanovanj za mlade družine.

foto: Google maps