Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Takšen bo petzvezdnični kamp, ki ga na Hrvaškem postavljajo Terme Olimia (foto)


Terme Olimia so že pred dnevi v Termah Tuhelj na Hrvaškem poskusno odprle petzvezdnični kamp za karavane, prikolice in šotore.

Konec meseca bo kamp ponudil tudi novo recepcijo, nov objekt s sanitarijami in modernim gostinskim lokalom ter otroškim igriščem in mini golfom. Do naslednjega poletja pa bodo zgradili še moderno naselje s tridesetimi luksuznimi hišicami.

Petzvezdnični kamp Tuhelj bo prvi tovrsten kamp v kontinentalni Hrvaški.

tuhelj-5Terme Olimia, ki so lani odprle prenovljene bazene Termalija Family Fun v Podčetrtku, bodo sedaj s svojimi naložbami nadaljevale tudi v Termah Tuhelj, ki so jih kupile pred 15 leti. Po poročanju Financ so namreč v Termah Tuhelj že začele s poskusnim obratovanjem petzvezdničnega kampa, ki pa bo v prihodnjem letu dobil tudi prenovljeno podobo ter 30 luksuznih hišic. To bo tudi prvi petzvezdični kamp v kontinentalni Hrvaški.

Lani so v Termah Tuhelj ustvarili 8,9 milijona evrov prihodkov in 800 tisoč evrov čistega dobička ter imeli 130 tisoč nočitev in na bazenih gostili več kot 190 tisoč kopalcev. Letos pričakujejo 9,4 milijona evrov prihodkov in 950 tisoč evrov čistega dobička.

Terme Olimia so sicer v Terme Tuhelj, odkar so pod njihovim okriljem, vložile že več kot 35 milijonov evrov. Med drugim so posodobili obstoječi hotel, zgradili vodni park z 20.000 kvadratnimi metri površin, razširili notranje bazene in savne, prenovili wellness,… Sedaj pa bodo vse skupaj nadgradili še s kampom na najvišjem nivoju.

Konec meseca odprt prvi del prenovljenega kampa, prihodnje leto še 30 luksuznih hišic

Petzvezdnični kamp v Tuhelju je poskusno že začel obratovati pred dnevi, konec meseca pa nameravajo že odpreti prvi del prenovljenega kampa, ki bo lahko sprejel do 300 gostov, ki bodo imeli na voljo 70 moderno opremljenih prostorov za karavane, prikolice in šotore, novo recepcijo, nov objekt s sanitarijami in modernim gostinskim lokalom ter otroškim igriščem in mini golfom.

tuhelj-2Po prvem delu naložbe, ki bo končana letos, bodo v Termah Tuhelj do poletja naslednje leto zgradili še moderno naselje s tridesetimi luksuznimi hišicami, ki bodo namenjene tako družinam z otroki, kot tudi parom. Ta del kampa in 20 posebej urejenih parcel za karavane bo obratovalo skozi vse leto.

V prenovljenem kampu pričakujejo predvsem tranzitne goste, ki so že doslej dan ali dva bivali v hotelu in prihajajo pretežno iz Nemčije, Poljske, Skandinavije in Češke. Vodstvo Term Olimia pa pričakuje tudi, da bodo še dodatno pritegnili tiste goste, ki radi kampirajo. Slednji bi lahko prihajali predvsem iz Slovenije, Italije, Avstrije in držav Beneluxa, še pišejo Finance.

foto: Terme Tuhelj

rokov-tek-2019-klik

rokovo-poletje-2019-klik