Prenovljeni del Termalije v Termah Olimia tudi uradno odprt (foto)

30. 5. 2018 19:53

termalija3V Termah Olimia so prenovljeni del Termalije za obiskovalce odprli že v začetku marca.

Danes pa je v navzočnosti Florjana Vasleta, direktorja Term Olimia in Term Tuhelj, premierja Mira Cerarja in ministra za gospodarstvo Zdravka Počivalška, potekala tudi uradna otvoritev prenovljene Termalije.

Gre za eno izmed večjih investicij na področju slovenskega turizma v zadnjih letih in prvi družinski wellness v Sloveniji.

V Termah Olimia so v nov wellness vložili več kot 10 milijonov evrov. Kot so povedali v Termah Olimia gre za eno večjih investicij na področju slovenskega turizma v zadnjem desetletju.

Projekt popolnoma novega dela Wellness centra Termalija z nazivom FAMILY FUN je potekal v dveh fazah.

Prva faza je zajemala prenovo zunanjih bazenov in izgradnjo novih inovativnih bazenov, bazena s peskom za malčke, prostorov za igro in zabavo, 7D kino, zabavnega tobogana, unikatnega počivališča in še mnogo več…

V drugi fazi pa so prenovili še preostali del Termalije ter posodobili recepcijo in garderobni del. Celovitost družinskega wellnessa dopolnjujeta še prenovljeni Svet savn in Spa&Beauty center.

Direktorja Term Olimia in Term Tuhelj Florjan Vasle je ob otvoritvi povedal, da je prva polovica leta je v Termah Olimia in Termah Tuhelj v znamenju investicij med katerimi je ena izmed večjih prav gradnja in obnova Termalije v kar so vložili več kot deset milijonov evrov.

“Obnovili smo trg vasi Lipa, Kamp Natura je bogatejši še za 29 novih urejenih prostorov za kamperje, v Termalni park Aqualuna pa smo dodali še en atraktiven tobogan – Giant Slide. Vodeni planet v Termah Tuhelj smo na predvečer nove kopalne sezone obogatili z dvema novima adrenalinskima toboganoma,” je še dejal Vasle.

Popolnoma prenovljena celotna ponudba bazenov in savn Termalije je tako danes tudi uradno zaživela.

foto:Terme Olimia

Oznake: , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X