Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Stolp na Rudnici že skoraj postavljen, tudi drugi projekti v občini Podčetrtek v polnem teku (foto)


Majsko deževno vreme je marsikje odplaknilo načrtovane zaključke prenekaterih projektov, a je junijsko poletno vreme ponovno omogočilo, da se dela nemoteno nadaljujejo.

Še posebej aktivni so te dni v občini Podčetrtek, kjer stroji pospešeno brnijo na mnogih lokacijah po občini.

stolp-rudnica-2Občani Podčetrtka verjetno še najbolj z nestrpnostjo in zanimanjem pričakujejo razgledni stolp na Rudnici, ki naj bi bil po prvotnih načrtih odprt že 25. maja, vendar je vmes poseglo dolgotrajno slabo vreme, zaradi česar postavitev stolpa ni bila mogoča. Toda dela na Rudnici se sedaj nadaljujejo, postavitev stolpa pa lepo napreduje in je že blizu dokončnega izgleda.

Stolp sicer še ni zaključen, se je pa na njega kljub temu že povzpel župan Peter Misja in z občani delil prvi posnetek čudovitega razgleda s stolpa. O podrobnostih projekta “Stolp na Rudnici” smo pisali TUKAJ (klik).

V občini Podčetrtek pa ni živahno samo na Rudnici. Te dni se je namreč z novim asfaltom preplastilo tudi kar nekaj cest. Novo preobleko je dobila cesta okoli cerkve Sv. Lovrenca proti Škofji gori, popravljen in preplasten je bil odsek v Gostinco, nov asfalt pa je dobila tudi cesta na Sv. Emo. V tem tednu naj bi bila zaključena tudi obnova pločnika ter rasvetljave med krožiščema v Podčetrtku.

To pa še ni vse. Zelo lepo napreduje tudi projekt igrala in fitnes na prostem v bližini Osnovne šole Podčetrtek. Občane Podčetrtka tako po turobnem maju, v tem mesecu čaka prenekatera novost v občini.

Vabljeni k ogledu fotografij projektov, ki so se že oz. se bodo končali v naslednjih tednih:

foto: Peter Misja