Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 29. 4. 2018 (vinjen prišel razgrajati na policijsko postajo, pes ogrožal mimoidoče,…)


24.04.2019 NEZAVAROVANI PES

Policisti so pri rednem delu na območju Kozjanskega naleteli na nezavarovanega psa, ki je ogrožal mimoidoče. Policija je z zbranimi obvestili ugotovila lastnico psa. Pri preverjanju je bilo ugotovljeno, da pes ni evidentiran, cepljen in primerno zavarovan. Zoper nevestno lastnico bo podan predlog drugemu prekrškovemu organu.

24.04.2019 KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU

Tega dne je na policijsko postajo Šmarje pri Jelšah prišel vinjen občan, ki se ni strinjal z poslanstvom policije in brez razloga razgrajal. Zaradi kršitve javnega reda in miru mu je bil izdan plačilni nalog, ter je bil napoten iz policijske postaje. Po krajšem času in razgrajanju na javnem prostoru je ponovno prišel na policijsko postajo razgrajat. Policisti so ga vklenili in zanj odredili pridržanje. Po prespani noči v prostorih za pridržanje in prejetem plačilnem nalogu se je občan ohladil.

25.04.2019 KRŠITEV JAVNEGA REDA V ZASEBNEM PROSTORU

Na PP Šmarje je poklicala občanka iz Kozjanskega in naznanila, da je k njej prišel bivši partner in jo zmerjal z različnimi žaljivkami in grozil. Policisti so odšli na kraj in vročekrvneža pomirili. Kršitelju bo zaradi kršitve javnega reda izrečena globa.

26.04.2019 POŠKODOVAN OBJEKT MEJNEGA PREHODA

Na enem od mejnih prehodov na območju PP Šmarje pri Jelšah je voznik kmetijskega traktorja pri prečkanju meje s priključkom pripetim na traktor zadel objekt mejnega prehoda in ga delno poškodoval. Voznik oz. njegova zavarovalnica bo nastalo škodo poravnala.

26.04.2019 NEDOVOLJEN PRESTOP DRŽAVNE MEJI

Policisti PP Šmarje pri Jelšah so v Imenem zaznali nedovoljen prestop državne meje. Pri identifikacijskem postopku je bilo ugotovljeno, da je gost term Olimija, državljan Avstrije, v nevednosti prestopil državno mejo. Zaradi prekrška pri prestopu meje je bil opozorjen.