Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Župan v Podčetrtku tradicionalno gostil še starejše občane (foto, video)


prednovoletno-srecanje1

V prazničnem decembrskem času Občina Podčetrtek tradicionalno gosti srečanje župana Petra Misje z upokojenci. Srečanje je v tamkajšnjo večnamensko športno dvorano pritegnilo okoli sto petdeset starejših občanov, ki so se seznanili z napredkom svoje Občine v zadnjem letu, prisluhnili načrtom ter nadaljevali z druženjem ob obedu.

Četrtkovo srečanje so v Podčetrtku pripravili že deseto leto zapored z željo, da ob decembrskih praznikih tudi najstarejšim občanom pričarajo nekaj lepih trenutkov. Kulturni program so pripravili učenci Osnovne šole in vrtca Podčetrtek ter najmlajši podružničnih vrtca in šole Pristava pri Mestinju, ki so praznični čas odstirali z igrivo pesmijo in plesom.

prednovoletno-srecanje-10
Župan Peter Misja je tudi starejše seznanil z investicijami Občine v zadnjem letu ter kaj bodo postorili v prihajajočem letu.

Župan Peter Misja je, potem ko je podobno srečanje pred tremi dnevi že izvedel s podjetniki in obrtniki iz svoje občine, še enkrat več zaobsegel rezultate celoletnega dela, vidne na cestni infrastrukturi, na področju turizma, urejenosti kraja, socialnih ustanovah, šolstvu …

»Pravzaprav se na vsakem koraku pozna naše delo,« je sklenil in ob tem izpostavil, da občina poudarek daje na “človeka in ljudi”. Seznanil jih je tudi z načrti za prihodnje leto, med drugim je kot eno izmed pomemnejših naložb za starejše izpostavil, da se občina dogovarja za širitev enote doma upokojencev v Podčetrtku. Druščini je zaželel dobrega počutja ter v novoletnem voščilu izrekel vse lepo.

Zbrane sta nagovorila tudi predsednika obeh upokojenskih društev v občini, Alojz Kajba iz Podčetrtka in Franc Vehovar iz Pristave pri Mestinju. Občina je zbrano druščino pogostila s kosilom, prejeli pa so tudi simbolična darilca.

upokojenci-poscetrtek-2018

Vabljeni k ogledu spodnjega videoposnetka:

E. Š.